Ribe i Ovan-kraljevi zivota:Rodjeni su da uzivaju!

Ribe i Ovan-kraljevi zivota:Rodjeni su da uzivaju!

2024-10-23 0 By Admin

 

  OVAN

Znak najvece duse. Znak koji voli najvise na svetu. Vi ste rodjeni da bi ste usrecili one do kojih vam je stalo. Ali, moramo da kazemo da je cinjenica da znate koliko vredite, a samim tim znate i kada je vreme da nekome okrenete ledja i da odete.

Mora se priznati da ste vi rodjeni da bi vladali. Ljubav je vase drugo ime i neko ste ko ce naci nacina da se izbori za ono do cega mu je stalo, ali nikada ne na ruzan nacin.

Zelite da volite i da ste voljeni, ali osim toga, jako vam je stalo do toga da imate dovoljno novca za normalan zivot. Vama je ponos oduvek jako naglasen ali svakako da znate da imate i razloga za tako pomalo nadmen stav.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Oni koji vas poznaju dobro znaju da ste dusa od coveka koji je uvek spreman da se bori za one koje voli. Ali, sa druge strane, oni koji vas ne poznaju, ili vas znaju povrsno, misle da ste samozivi, sebicni… Da vam je jedino stalo do vase licne. Sopstvene srece. No, nema sumnje da je vazno reci da ste vi neko ko ima dobra zivotna pravila. Odlicno znate kada treba da se borite. I kada je pravo vreme da odete. U krvi vam je da cinite sve kako bi ste imali sto laksi i lagodniji zivot.

Stranice: 1 2