Stize poruka od bivse ljubavi:Kraj oktobra ovim znacima donosi pomirenje!

Stize poruka od bivse ljubavi:Kraj oktobra ovim znacima donosi pomirenje!

2024-10-21 Off By Admin

Nemojte odustajati od svojih planova,ali znajte da je plan sudbine uvek lepsi…

 

 OVAN

Dragi ovnovi, stize poruka koja menja sve. Moramo da kazemo da ste neko kome se okrece kolo srece. Razmislite o tome sta zelite, i znajte da je ovo srecan period, i da je moguce da ce uslediti jedno veliko pomirenje.

Samo vi znate da li ste spremni za to, ali nema nimalo sumnje da cete biti znak koji ce dobiti ono do cega mu je stalo.

No, nije sve u pomirenju. Pomirenje kao pomirenje ne znaci nista ukoliko niste spremni da se menjate. Naravno, ne samo vi, vec i vasa voljena osoba.

Ono sto dalje moramo da kazemo jeste da ce vas poruka koja stize jako iznenaditi. I da je jasno da ce vas obradovati, ali ma koliko da tu osobu volite-trazite joj dokaz da se promenila. Slomila vam je srce, i mozda se sada kaje, ali nemojte dozvoliti nikome da vas zavlaci.

U skladu sa tim, imajte na umu da je za sve potrebno vreme.

Ljubav treba da promeni svet, pa samim tim i vas i vasu voljenu osobu. Uz malo truda, vi postajete znak koji ce dobiti sve o cemu je mastao, ali je vazno da dokazete voljenoj osobi da ste sazreli u medjuvremenu. No, ono sto dalje moramo da naglasimo, ukoliko ste vi pogresili, ukoliko ste vi povredili nekoga, onda je doslo vreme da to priznate.

Da kazete onako kako jeste, da priznate gresku, da trazite oprostaj.

Uopste nije vazno ko sta kaze, vazno je sta je ono sto zeli vase srce. Nemojte biti egoisticni. Budite iskreni. Naravno, znajte da u tom slucaju poruka mora biti poslata od strane vas. Da ako je ljubav obostrana sve se vredi uciniti. I preko svega preci. Naravno, ne po svaku cenu…

Nastavak na sledecoj strani….

Stranice: 1 2