Zadnjih deset dana oktobra donece srecu u srca ovih znakova:Nekima na polju ljubavi, nekima novcanu srecu!

Zadnjih deset dana oktobra donece srecu u srca ovih znakova:Nekima na polju ljubavi, nekima novcanu srecu!

2024-10-20 Off By Admin

VAGA

Imate osecaj da zadnijh deset dana cekate nesto vrlo znacajno. Vasa osecanja vam ne daju mira jer ste u iscekivanju da vam se desi neko cudo. Mada vam ne daju neke bolje prognoze situacije u kojima ste, zaista ce vam sve biti resivo. I vas osecaj vas nece prevariti, ceka vas nesto posebno.

 

SKORPIJA

Vasa sreca sto vam je krenulo i sto za sada sve ide po planu. Zadnjih deset dana vam sledi novcana sreca, ali vam nece znaciti mnogo. Vasa tuga ce biti jedan lik koji vam nikako nece adati mira. Bice vam u mislima, a mislicete da vam je nedostupan.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Imate sansu kod jedne osobe i ovih deset zadnjih dana meseca, iskoristite da joj i pridjete. Budite svesni nekih desavanja u kojima se mimoilazite. Ipak se radujte sto ce da je zavede vas sarm i da vam nece moci odoleti. Sve ce da  se sredi tako da nece biti prepreka.

 

JARAC

Mozete se nadati da ce ovo biti vasi lepi dani. Dani za novu srecu i bolje sve cemu se nadate. Mozda cete imati sanse da se nadjete u drustvu one koja vas je osvojila na prvi pogled. I necete ni slutiti da ce sve da bude spontano. I bez reci cete shvatiti da se radi o obostranim osecanjima.

 

VODOLIJA

Morali ste da se trudite da odrzite lepim ono sto ste imali. Niste znali, medjutim sve se promenilo. Piustili ste  da ovlada vasa ljutnja, vas bes i vas inat. Vreme je da menjate ponasanje i budete mnogo tolerantniji. Sa udelom tolerancije, sve ce se resiti narednih deset dana.

 

RIBE

Imate osecaj da vas izdaje srce i da ne mozete dalje kriti svoja osecanja. Pa sta ako je i tako? Pre ili kasnije ce svi znati da ste zaljubljeni. I saznace svi kome vase srce pripada. I ne slutite da ce se sve resiti sasvim lako. Ako se plasite reci, znajte da ce vasi pogledi da vas odaju. I simpatije ce biti obostrane, na vase iznenadjenje i na vasu srecu.

 

Stranice: 1 2