Lav i Devica:Od 21.oktobra do 28.oktobra postajete miljenik zvezda!

Lav i Devica:Od 21.oktobra do 28.oktobra postajete miljenik zvezda!

2024-10-20 Off By Admin

Vazno je da kazemo da ce lav i devica biti jako iskreni u danima pred nama. I da ce im se ta iskrenost mozda isplatiti,a mozda ce ih i skupo kostati…

 

 LAV

Do 28.oktobra cete biti znak koji ce moci da kaze da je ostvario sve sto je zeleo. Sreca ce biti na vasoj strani i nema nimalo sumnje da ste znak koji ce moci da ostvari svoje snove. Moguce je da ce se u vas zivot vratiti jedna osoba iz vase proslosti. Rec je o nekome ko je prosto imao jako veliku ulogu u vasem zivotu, i ko vas je mozda povredio.

Ali, ako to bude slucaj, znajte da nema nimalo sumnje da se iskreno kaje, i da vise od svega zeli sa vama da nastavi tamo gde je stala.

Bicete iskreni, ako i uvek, i to jeste najbolje resenje. Ali jako je vazno da na vreme spoznate necije prave namere i da odete od onih koji ne znaju da cene ono sto sa vama imaju.

Dalje, moguce je da cete do 28.oktobra uspeti u svojim namerama i moci da kazete da je vas zivot dobio jedan novi smisao.

Velike su sanse da ce se lavovi koji su slobodni ludo zaljubiti do 28.oktobra i da je ovo period tokom kojeg stizete do svog cilja. Ali, isto tako, vazno je da kazemo da je moguce da cete videti necije pravo lice. Samim tim je jako vazno da pazite sta radite jer su sada pred vama dani kada se okrece kolo srece.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Budite iskreni, jer je iskrenost jedino sto se zapravo isplati. No, naucite da cenite sebe.

Da prosto spoznate kada je vreme da odete od onih koji ne znaju da cene ono sto sa vama imaju.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2