Vodolija i Ribe od 21 do 28 oktobra: Jednom zodijaku ce biti kasno da se kaje, dok ce drugo prevazici probleme!

2024-10-19 Off By Admin

Osim sto cete prevazici sve probleme, vi cete naci razlog zbog kojeg se zivi. Novu ljubav…

RIBE

Sve sto je bilo, bilo je i pokusajte da sve to ostavljate iza sebe. Pa tako i ono sto ce se desavati ovih dana, probajte da smestite sve na svoje mesto. Mada ste i isli putanjom koja vam se pokazala kao neispravna, nemojte da se brinete. Vreme je da  prevazidjete sve probleme.

Na vas su pale mnoge teske obaveze koje vucete  i trudite se da ih obavljate na vreme. I uz to cete ih i obavljati valjano, a to se od vas i ocekuje.

I dok se od vas bude ocekivalo da sve i uvek resavate na vreme, naci ce se neko ko ce vam pomrsiti racune. Jedne oci ce vas tako gledati sa divljenjem da ce sva vasa koncentracija da popusti. Dok budete obavljali bas teske radne zadatke, on ce vam slati skrivene  poglede.

Lako cete prevazici sve probleme koje ste imali, ali ce ta osoba postati za vas tezi zadatak. Zaljubicete se u tu osobu, a da necete biti ni svesni da ce to da bude vasa nova ljubav. Da samo sto niste usli u novu emotivnu vezu koja obecava  ljubav.

I da cete pored ljubavi te osobe da imate i postovanje, uvazavanje. Neku novu energiju, veru u ljubav i veru u sebe. Sa  novom ljubavlju i osobom sa kojom cete biti stalno, sve ce da se sredi vrlo lako. Cak i neke neresive stvari. Vase dileme ce da prosto nestanu i sve ce da bude resivo.

Ovo ce biti dani da vam se posreci i da shvatite da za novu ljubav i novu srecu, nikada nije kasno.

Stranice: 1 2