Ovan i Bik:Vas horoskop od 21. do 28.oktobra!

Ovan i Bik:Vas horoskop od 21. do 28.oktobra!

2024-10-19 Off By Admin

BIK

U sedmici koja je pred nama ce doci do promena. Moramo da naglasimo da je doslo vreme da mislite na sebe i na ono sto zeli vase srce. Horoskop otkriva da je pred vama sedmica u kojoj cete imati srece vise nego inace. Dakle, poruka za vas glasi da je doslo vreme da se posvetite sebi. Uskoro ce sreca biti na vasoj strani, a vi konacno znak koji ima osmeh na licu.

Vreme je da priznate svoje emocije jednoj skorpiji.

Ona nije naivna, i nemojte misliti da ne oseca vasu naklonost, cak i ako niste u kontaktu. Samo ceka vas prvi korak. Ako zelite da budete srecni, sada je pravo vreme da joj se javite, posvetite, da radite na tome da pocne vasa ljubavna prica.

Sa druge strane, bikovi koji su u vezi ce doziveti iznenadjenje.

Bitno je da znate sta je ono sto zelite i da istrajete u svojim namerama i planovima. Osoba kraj koje ste je iskrena, imajte to na umu. Treba da cuvate ono sto sa njom imate jer je osoba koja je vredna truda i paznje. 

Horoskop otkriva da ce ovo biti sedmica tokom koje ce se neke tajne saznati.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Naravno da je moguce da vam neke od njih nece prijati ali to ne znaci da treba da odustanete. Bice ovo sedam dana tokom kojih se vredi boriti jer se mnoge zelje i ciljevi mogu lako ostvariti.

Stranice: 1 2