Blizanci i Rak:Od 21. do 28.oktobra ce sve biti moguce!

Blizanci i Rak:Od 21. do 28.oktobra ce sve biti moguce!

2024-10-19 Off By Admin

Bitno je da znate sta je ono sto zelite kako bi ste uspeli da ostvarite svoje snove.

 

BLIZANCI

Vazno je da kazemo da ce do 28.oktobra sve biti moguce. Vi ste znak koji ce ostvariti svoje snove i moguce je da cete napokon napredovati na polju ljubavi. Ucinite prvi korak ka svom cilju i priznajte nekome sta je ono sto osecate. Sledi vam mogucnost da tu osobu osvojite i imate je za sebe, ali je bitno da ne budete ponosni. Da se ne inatite.

Moramo da naglasimo da je doslo vreme da ostvarite svoje planove i vazno je da ni u kom slucaju ne odustajete od svojih namera.

Jedan rak je spreman da se bori za vas i prema vama gaji jake emocije, pa je u skladu sa tim moguce da se nadjete u ljubavnom trouglu. Vase je na koju cete se stranu okrenuti, ali nemojte nikome davati laznu nadu. Razmislite o tome sta je ono sto zelite, nemojte se inatiti, nemojte dozvoliti da vam ponos bude na prvom mestu.

Kada pricamo o karijeri, vazno je da kazemo da cete mnogo raditi, ali da je bitno da znate da cete i napredovati na polju posla. Sledi sjajan period, vazno je da znate da je doslo vreme da uzmete svoj zivot u svoje ruke. Da istrajete u onome sto zelite. Iskreno, radicete mozda vise nego ikada, ali ce se rad i trud svakako isplatiti.

Moguce je da ce jedna bivsa ljubav zeleti da se vrati u vas zivot. Da li ce doci do toga, to samo vi znate, ali je jasno da cete imati i tu mogucnost. Ako uzmete svoj zivot u svoje ruke, moguce je da cete u ovoj sedmici uspeti da ostvarite neke planove.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2