Strelac,Jarac,Vodolija,Ribe:Strelac i Riba idu ka cilju,Vodolija i Jarac razocarani…

Strelac,Jarac,Vodolija,Ribe:Strelac i Riba idu ka cilju,Vodolija i Jarac razocarani…

2024-10-17 Off By Admin

Vas zivot se menja i sve se vrti u krug. I umesto da se okrecete ka odredjenom cilju, bicete razocarani…

VODOLIJA

Niste ni svesni  kojom ce se brzinom odvijati stvari u vasem zivotu. Tako i toliko turbulentno, da necete shvatiti sta se zbiva. Da necete imati snage da pohvatate neke konce desavanja i da se usmerite resenjima.

Blago je reci da cete biti zateceni, iznenadjeni i razocarani.

Jednostavno nesto cudno cete primetiti sto vas  baca u dilemu, a da necete shvatiti sta. Vasa ocekivanja su velika i skoro da su ogromna. Ipak cete biti iznevereni tako da cete biti suvise razocarani. I to bas sve zbog onoga sto ste ocekivali da ce da tece glatko. Vase novcane prilike ce biti dosta lose, a racunali ste na zaradu.

Na neko sigurnije i stabilnije radno mesto koje ce vam omoguciti vecu zaradu. Da ce biti onako kako vam je obecano, ali nece. Tako cete se prosto osecati prevareno, a uvek ste neko ko se drzi dogovora. I eto vam prilike da se uverite da se dogovora ne drze bas svi.

Vreme je da dodje bolji period i da oni razocarani, konacno opet pocnu da veruju u srecu…

JARAC

Ako ste i bili razocarani, vreme je da se okrenete napred. Verujte da se vama sprema jedan novi period u kojem cete da se okrenete napred. Konacno da odahnete dusom i da se usmerite napred. Vreme je da budete spremni za velike promene, jer kolo srece se ipak okrece.

Okrece se u vasem smeru i uskoro cete to i da shvatite. I da se radujete. Vreme je da se usmerite svemu sto vam je do sada bilo nedostupno. Jednostavno cete imati sanse kao sto ih niste imali odavno.

Krenuce vam radno i bicete svesni da ce vas radni elan da vas oraspolozi. I donece vam bolju zaradu.

Sto je najbolje, krenuce vam emotivno. Zaljubicete se, a da necete ni shvatiti da je na pomolu srecna veza. Ljubav koja ce se pokazati obostranom i iskrenom, vinuce vas u visine.

 

Stranice: 1 2