Strelac i Jarac: U sedmicama pred nama slede promene-horoskop do kraja godine!

Strelac i Jarac: U sedmicama pred nama slede promene-horoskop do kraja godine!

2024-10-16 Off By Admin

Dosta je plakanja zbog laznih ljubavi i tihe patnje sto je vase srce skriva. Vreme je za promene, da opet volite i budete voljeni. Ovaj put iskreno…

JARAC

Dosta je plakanja zbog laznih ljubavi i vreme je da im se ucini kraj. U sedmicama koje slede, samo vi morate da nacinite definitivan kraj i pocetak neceg lepseg, svetlijeg i iskrenijeg. Neke ciste veze u kojoj ne biste bili povredjeni, niti izigrana strana.

Mada ste navikli da budete strana koja uvek jace voli, sada ucinite promene u svoju korist. Budite strana koja nece dozvoliti da se zavara laznim ljubavima i vezama koje traju kratko. Ovo su dani za velike promene u vasem zivotu, pa okrenite sve za trista stepeni.

Vase radno polje nije lose, sto ce i ostati dalje. Ovo ce biti period u kojem ce se otkriti vasi kvaliteti. Kao coveka, kao kolege,  vrednog svakog postovanja i divljenja.

Vreme je da vasa inteligencija bude na nivou i da se uvidi vas potencijal koji do sada niste izrazavali. Nekako ste bili omalovazavani jer ste mirni i tihi. Vise ste bili u drugom planu, jer se niste takmicili.

Vas takmicarski duh ce tek da se odnekud  javi i bicete vrlo hvaljeni i priznati. Tako ce mnogi da vam skinu kapu, i to oni koji su vas potcenjivali.

I vasa zarada ce da ide u skladu sa vasim priznanjima.

Bice red i da ucinite velike promene na emotivnom polju. Da nacinite kraj svim laznim ljubavima i nadama koje vas vode do slomljenog srca. Vreme je da ucinite definitivan presek svega dosadasnjeg. Da vise izlazite i da se druzite i pazite kome dajete srce na dlanu. Bice nekih susreta i poznastava koja vam obecavaju. Mozda vas jedno povede pravim putem, putem srca i prave ljubavi. One koja ce trajati!

Stranice: 1 2