Ovim znacima sudbina sprema carobni dar:Zasluzili su pravu ljubav!

Ovim znacima sudbina sprema carobni dar:Zasluzili su pravu ljubav!

2024-10-16 Off By Admin

SKORPIJA

Dar sudbine u najavi. Imajte na umu da je jednom jarcu stalo do toga da vam svoju ljubav dokaze na delu.

Nemojte odustajati od onog sto zeli vase srce jer cete biti znak koji ce moci da kroji svoj zivot po svojoj meri.

Najvece iznenadjenje ce biti povratak u vas zivot jedne osobe iz proslosti jer cete dobiti dokaz necijih emocija. Jedna vodolija se kaje sto nije umela da ceni ali ukoliko joj date sansu ona bi mogla da vas voli najvise na svetu. Nije vazno ko sta kaze, vazno je da se fokusirate na svoje snove, i imajte na umu da cete imati novca ukoliko se budete trudili. No, vama ce fokus biti na emocijama. Jer je ljubav ono sto vas oduvek vodi. Sto vam je zapravo na prvom mestu.

Srece vam nece faliti, jer ste znak koji je uvek cinio dobro, pomagao svima kojima je mogao i sada vam dolaze dani tokom kojih ce vas zivot dobiti novi i lepsi smisao.

Ako ste u vezi, dar sudbine koji vam sledi se tice prosidbe. Pocetka zajednickog zivota, a mozda cak i vesti o potomstvu. Mnogi od vas ce ovu vest docekati sa velikim odusevljenjem jer je bas to ono sto ste zeleli. I o cemu ste zapravo mastali.

Naravno, bice onih koji ce misliti da nisu dorasli ovako velikom zivotnom zadatku, ali niste ni svesni toga koliko ce srece biti u vama ako saznate da cete se ostvariti kao roditelji.

Pravu ljubav vec imate. Bino je samo da naucite da cenite ono sto imate, da joj dokazete svoje emocije, svoju naklonost. Onoliko koliko budete davali, u smislu paznje i emocija, toliko cete i dobijati.

 

Stranice: 1 2