Bik i Ribe-horoskop do kraja godine: Izlaz iz svega loseg sto vam se desava je vrlo blizu!

Bik i Ribe-horoskop do kraja godine: Izlaz iz svega loseg sto vam se desava je vrlo blizu!

2024-10-16 Off By Admin

 

Nemojte se obeshrabriti i gubiti nadu, jer uvek postoji izlaz i uvek moze biti  bolje…

RIBE

To sto ste se povukli jedno vreme i ne cinite nista za sebe, ne znaci da je to ono sto treba. Istina, trebalo vam je skloniste od svega. Neka mirna oaza u kojoj cete da budete neko vreme, da se zamislite duboko i da razmislite o svemu. O zeljama i planovima, o situaciji koja vlada i mogucnostima da planove sprovedete u delo.

Bilo je potrebno neko vreme, ali sada mora

te da mislite na dalje. Vasa buducnost zavisi samo od vas, i zato ne dajte da vam je drugi kroje.  Ako ste i gresili do sada, znajte da je to sve za ljude sasvim normalno. Sve lose se moze poporaviti na bolje, samo ako imate zelju i volju.

Dugo ste isli glavom kroz zid, bez doze razuma i da cujete sta drugi zele da vam savetuju i sta imaju reci. Sta vas upozoravaju da morate, a sta biste vi licno hteli, morate biti nacisto sa sobom.

Vreme je da pozavrsavate obaveze koje ste zapoceli, ali i one koje vas se ticu svakoga dana. Kolegijalnost na svakom koraku moze da bude i na vasu stetu, jer vas kolege iskoristavaju, uzimajuci vase poene za sebe.

Dokazite svima da vredite i da vam nema ravnoga sto se tice lojalnoisti i vasih obaveza. Ne dajte vise nikome da se kiti vasim perjem, vec pokazite svoje stavove.

Vreme je da iskljucite svoje srce iz obaveza, ali i da emotivno budete drugaciji. Ukljucite malo i dozu razuma u svoja polja zivota, da bi vam bilo bolje. Tako cete uskoro da nadjete izlaz iz svega loseg sto vam se desavalo do sada.

Samo se ohrabrite i budite jaci. Izlaz uvek postoji ako pokazete volju i veru. Uz malo truda sve u vasem zivotu, moze biti sasvim dobro i solidno.

 

Stranice: 1 2