Vodolija i Jarac:Vole bez granica i nikada ne varaju!

Vodolija i Jarac:Vole bez granica i nikada ne varaju!

2024-10-15 0 By Admin

JARAC

Idealan ste partner, i ako vam se uzvrati osecanjima, to je za vas samo jedan plus vise. Plus koji bi potvrdio da ste idealan partner za ljubav na duze staze.Idealan za brak, jer volite bezgranicno.Vi ste osoba koja nikada ne vara i jednostavno se gnusate takvih koraka. Ako zavolite, to je ljubav bez granica.

Dok ste sa nekim vi ga volite bezgranicno i vasa ljubav je nemerljiva.Vasa osecanja ne moze da remeti nista i niko.Nista vas ne moze naterati da vasa osecanja slabe, sve dok ste u vezi. Cak i da vam se desi da osetite da vasa veza postaje klimava i da vasa ljubav slabi.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Tako ste idealan partner koji ce uvek pokusati sve da bi resio problem.Da bi ispostovao svoga partnera i nasao za shodno da se razgovorom rese svi problemi. Sa vama se sve moze i sve je moguce.Mnogi vas ne poznaju pa vas mozda u pricama omalovazavaju.Mogu tako sve dok ne vide da su potcenili i vasu lepotu, kao i vasu inteligenciju.Kada im se nametne prilika da bolje sagledaju stvari, cesto vam skidaju kapu.

I vreme je da se nadjete u poziciji da nikome ne date ni da vas potcenjuje, niti da vam se suprostavlja, a da vas nije upoznao. Vi ste isti covek i emotivno i radno. Kako ste idealan partner za saradnju na radnom mestu, tako i na emotivnom polju. Radujte se sto ce vas vecina ljudi iz vase neposredne okoline voleti. I vreme je da se svi uvere da ste jako dobra osoba koju svi vole.

Jednostavno, vas niko ne moze biti da ne voli. Zasluzujete to jer ste tako dobri i blage prirode. Volite sve ljude bez obzira da li to zasluzuju ili ne. Za vas su svi dobri i jednaki, samo su oni koji ne znaju bolje, nesrecni. Na njihov karakter i lose korake gledate sa razumevanjem. Zato ste posebni, zato ste idealan covek, i Idealan partner za zivot i za brak. Volite beskonacno i nikada ne varate voljeno bice. Cak ni u mislima!

Stranice: 1 2