Utorak,sreda,cetvrtak:Ljubav ce pobediti,ali nekome sledi razocarenje!

Utorak,sreda,cetvrtak:Ljubav ce pobediti,ali nekome sledi razocarenje!

2024-10-14 Off By Admin

VAGA

Morate znati sta je ono sto zelite. Bitno je da ne dizete ruke od svojih zelja i planova. Neko je spreman da se bori da vam svoju ljubav dokaze na delu. Nemojte ocekivati cudo vec dajte sve od sebe da dobijete ono do cega vam je stalo.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 SKORPIJA

Odlicno cete biti raspolozeni u narednim danima. Razmislite o tome sta je ono sto vam treba za srecu. Jednom ovnu ste na prvom mestu. Vas niko nikada nije voleo na tako lep nacin. Dakle, ovo je period kada cete moci da donesete neke odluke.

 

STRELAC

Konacno cete uspeti u svemu sto naumite. Sledi vam prilika da dobijete ono do cega vam je stalo. Imajte na umu da je ovo vas srecan period, sledi vam niz divnih desavanja i nema sumnje da cete moci da kazete da ste dobili ono sto vase srce zeli.

 

JARAC

Ovo je vas srecan period. Nemojte odustajati od svojih planova, uz malo truda bi ste mogli doci do svog cilja. Ucinite onako kako vam nalaze srce. Bitno je da znate sta je ono sto zeli vase srce, jer ste neko ko moze mnogo toga.

VODOLIJA

Jako je vazno da kazemo da vam sledi niz divnih stvari. Uskoro cete moci da kazete da ste dobili ono sto zeli vase srce. Jako je bitno da idete ka svom cilju korak po korak. Ucinite onako kako vam nalaze srce jer ste znak koji ce moci da kaze da je ostvario svoje snove.

 

RIBE

Nemojte odustajati od onog sto naumite. Bice ovo jako lep period. Razmislite o tome sta je za vas najbolje. Neke velike odluke vas cekaju, bicete znak koji ce moci da kaze da je uspeo u svemu sto zeli. Tri dana koja slede ce doneti lepe stvari.

Stranice: 1 2