Utorak,sreda,cetvrtak:Ljubav ce pobediti,ali nekome sledi razocarenje!

Utorak,sreda,cetvrtak:Ljubav ce pobediti,ali nekome sledi razocarenje!

2024-10-14 Off By Admin

Vrlo je vazno da kazemo da ce neki znakovi zodijaka stici do svog cilja u bliskoj buducnosti.

 

 OVAN

Vreme je da nekome okrenete ledja. Vi ste dobar covek.Poklonili ste ljubav pogresnima. Vi ste osoba koja oduvek svima oko sebe cini i pomaze, i sada je doslo vreme da se okrene vase kolo srece. Nece vam biti lako. Ali, imajte na umu da postoji neko ko je stalno kraj vas, a ko ima neke velike tajne…

 

BIK

Ono sto treba da znate jeste da ce ovo biti dani za velike stvari. Razmislite o tome sta je ono sto zelite i sta je za vas zapravo najbolje. Ljubav vam nedostaje i imajte na umu da je ovo period kada ce cuda biti moguca. Posvetite se sebi.

 

 BLIZANCI

Jako je vazno da kazemo da vas voli jedan lav. Da je on neko ko je iskren, odan, veran. Ako odlucite da mu date sansu mogao bi da vas voli na poseban nacin. Idite ka svom cilju i znajte da cete biti neko ko ce dobiti ono do cega mu je stalo.

 

 RAK

Uskoro cete dobiti ono sto ste zeleli. Razmislite o tome sta je ono sto zelite i idite ka svom cilju korak po korak. Konacno cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Razmislite o svojim odlukama i zeljama. Postoji neko ko vas iskreno voli.

 

 LAV

Ovo je period za ljubav. Nemojte odustajati od svojih namera i planova. Bice ovo jako lep period. Samo se posvetite sebi i uzivajte u onome sto dolazi. Konacno cete moci da kazete da ste istrajali u svemu sto naumite. 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 DEVICA

nemojte odustajati od svojih zamisli. Bice ovo tri dana kada cete uspeti u onome do cega vam je stalo. Posvetite se sebi i idite ka svom cilju korak po korak. Ovo je prilika da idete ka svom cilju. Ljubav vam treba ali imate kraj sebe pogresnu osobu.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2