U drugoj polovini oktobra slede dani srece za ova dva zodijaka!

U drugoj polovini oktobra slede dani srece za ova dva zodijaka!

2024-10-14 Off By Admin

VAGA

Resicete nesto jako vazno i zato ce za vas dani pred vama da budu dani srece. Kao da cete dobiti krila, bicete laki i dobro raspolozeni. Konacno cete znati sta je ono sto hocete i toga cete se i drzati. Zato cete koracati ka ostvarenjima svojih zelja.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Vec ste posiveli od jednog razocarenja, ali ce ubrzo da prodje. Vasa ljubav ce da se opet budi u vasem srcu.  Sledi vam susret kao dokaz da vredi da se radujete buducnosti. I postace odlican razlog da proslost ostavite u proslosti.

 

STRELAC

Ako krijete da ste zaljubljeni u nekoga, necete to moci jos dugo. Uskoro cete biti procitani kao otvorena knjiga. Bicete licno iznenadjeni svojom reakcijom kad se sretnete sa onom koja vam je u srcu. I zato bi naredni perod za vas mogao da donese dane srece.

 

JARAC

Naivno verujete u ljubav jednog bika, ali se varate. On je  vasem slucaju samo neko ko zna da laska. Vama je dao laznu nadu, a vi ste mislili da vas voli.  Najgore po vas je to sto ste ubedjeni da su na vas ljubomorni oni koji vas upozoravaju na razocarenje.

 

VODOLIJA

Mislite da ce sve da bude po vasem, jer je tako bilo i do sada. Morate da prihvatite da se kolo srece okrece i da gubite prvo mesto u necijem srcu. Mnogo ste mu pomagali i bili podrska u svemu, jer je bio vasa svetlost. Sada tek  vidite da ste pogresili.

 

RIBE

Idite napred i probajte da resite ono sto ste zapoceli. Nemojte sebe da zatrpavate novim obavezama dok stare ne resite. Bice ovo period za nove i lepse korake. Neki od novih koraka, odvesce vas pravo u necije srce.

 

Stranice: 1 2