Lav i Devica,Vaga i Skorpija-horoskop do kraja sedmice:Bice voljenih i izneverenih!

Lav i Devica,Vaga i Skorpija-horoskop do kraja sedmice:Bice voljenih i izneverenih!

2024-10-14 Off By Admin

 Ne dajte da vas pokoleba osoba koja vam se pravi da je prijatelj, a vi ste procitali njenu ljubomoru…

VAGA

Ne dajte da vas pokoleba osoba koja vam se pravi da je prijatelj. Imali ste dilemu koja vas je mucila dugo i konacno ste je resili. Mnogo ste se trudili da svoje planove sprovedete u delo, i sada kada ste na korak od toga, ona vas zeli pokolebati.

Da li ste se zapitali zasto to cini i sta je ono sto joj smeta, ako vam je pravi prijatelj? Ako jeste, trebalo bi da vas podrzi u vasim namerama, a ne da vas sputava? Zar bi joj toliko vasa sreca  bila strana? I zar ne pomislite da se zapitate cemu sve njene teznje da ostanete u mestu?

Mozda je sada pravo vreme da sortirate svoje prijatelje po zasluzi. Da konacno napravite malo reda medju svim onima koje poznajete. Cekaju vas lepi dani, nesto malo uspesniji od prethodnih. Napravite listu onih oko sebe i tacno procenite ko se i koliko raduje vasem boljem zivotu.

Sta mislite kojih ce biti vise, onih koji ce se radovati i deliti vasu srecu? Ili onih koji nece moci da sakriju da su ljubomorni na vas? Horoskop kaze da cete svakako biti sokirani saznanjem.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Da sreca ima dva lica, vreme je da se uverite, bas kao sto znate da se novcem sve kupuje, ali ne i sreca…

SKORPIJA

Da sreca ima dva lica, konacno je vreme da se uverite.  Mozda niste ni misilili o drugoj strani medalje. Nije sve onako kako smo sanjali da jeste, niti ce da bude ni priblizno onome sto ste mislili da ce da bude. Ipak, vas horoskop obecava.

Radite i zaradjujete, a da niste mogli ni sanjati da cete tako imati. Vas uspeh ce i dalje da ide uzlaznom putanjom. Pa opet cete biti nezadovoljni, a da necete znati sta vam to fali i sta vam nedostaje. Jasno da je to osecaj da ste voljeni i da volite. Neko ko bi popunio vase srce ljubavlju i paznjom.

Novcem mozete sve kupiti, ali cete shvatiti da srecu ne mozete.

Zato cete narednih dana morati da se potrudite da se vise druzite kako biste nekoga sreli. I mada nista necete ocekivati, ipak ce vam se desiti nesto. Osmeh jedne osobe, pa potom i pogled.  Pred vama dani ljubavi koja ce iznenada da se rodi u vasem srcu. I na vase iznenadjenje, bice obostrana…

 

 

 

Stranice: 1 2