14.10.2024:Dve nule,dve jedinice,dve dvojke,dve cetvorke u datumu!

14.10.2024:Dve nule,dve jedinice,dve dvojke,dve cetvorke u datumu!

2024-10-14 Off By Admin

VAGA

Razmisljali ste sta da cinite dalje jer ste u dilemi. Mozda morate da se okrenete napred i da se licno zauzmete za nove promene. Nesto ste resili, ali sada morate da odrzite  svoje mesto. Neko vas je dugo zanemarivao ali cete  mu dokazati da je mnogo pogresio.

 

SKORPIJA

Ne brinite sto se tice vasih radnih koraka, ali cete se zabrinuti za neke druge stvari. Tamo gde radno napredujete, emotivno stojite lose. Brojke vam ukazuju na jedan novi pocetak, ali onakav koji podrazumeva vasu kompletnu reorganizaciju svega u vasem zivotu.

 

STRELAC

Nece vam biti bas bajno, pa se vase planirano putovanje nece ispuniti. Osecate kao da vam je nesto na nultoj tacki, a vi nikako da krenete napred. Krenite iz mesta i licno menjajte sve sto vam se cini losim. Ne ocekujte da sve bude po vasoj zelji, ali svakako da licno morate uciniti da sve bude mnogo bolje.

 

  JARAC

Mozda vam se cini da ce za vas da se posrece sve situacije. Posebno one sto se ticu vaseg srca i jedne osobe koju volite. Vi zelite da gajite bar laznu nadu da ce sve biti kako zelite, nego da shvatite da od toga nema nista.

 

VODOLIJA

Ne zelite da verujete nikome i nicemu, pa cak ni ovim brojkama. Za vas su brojevi samo brojevi, ali cete se uveriti da vam sledi nesto posebno lepo. Vreme je da opet jednu osobu vratite u svoj zivot. I da i ona vrati vas u svoj zivot. Konacno ce vam biti drage nule u datumu. Nova sansa pred vama jer krecete od nule.

 

RIBE

Mozda vam zbir nekih brojeva ukaze na broj osam, a to je da ste dosli do kraja jednoga poglavlja. Red je da opet idete od pocetka i da sve sto ste gresili, probate priznati i ispraviti. I ici cete tako i dalje, sve dok ne postignete ono sto hocete. Smesi vam se ostvarenje neceg sto ste zamislili.

 

Stranice: 1 2