Vaga i Skorpija:U sedmici od 14. do 21.oktobra sledi mnogo toga!

Vaga i Skorpija:U sedmici od 14. do 21.oktobra sledi mnogo toga!

2024-10-13 Off By Admin

Vaga i skorpija ce biti jako iznenadjene u danima pred nama.

 

VAGA

U sedmici koja je pred nama cete biti znak koji ce moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo. Vazno je da imate na umu da je ovo period kada cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Postoji neko iz vase proslosti ko je spreman da se bori za vas. Neko ko zeli da vas vrati u svoj zivot.

U ovoj sedmici cete istrajati u svojim planovima i vrlo je vazno da znate sta je ono sto zelite. Imajte na umu da je doslo pravo vreme da uzivate u zivotu i da od njega uzmete ono sto vam se daje i nudi.

Kada pricamo o poslu, jasno je da vam slede obaveze koje sada ne ocekujete i ne zelite ali zivot ima velike planove i vrlo je vazno da se zapitate sta je ono sto vam treba za srecu. Nemojte dozvoliti da vam neko kroji zivot,i prihvatite da neke stvari ipak ne mozete ostvariti. Mozda vam sledi poslovna prilika kojoj niste dorasli.

I bitno je da ne silite ni na sta, ako za nesto osecate da prosto nije pravo vreme… Recite tako.

U ovoj sedmici ce mnogo toga da se promeni, pa je vazno da budete iskreni i istrajni u svemu sto vase srce zeli. I da nadjete snagu da odete od onih koji ne znaju da cene ono sto sa vama imaju.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2