Strelac i Jarac:U sedmici od 14. do 21.oktobra vama stize sreca!

Strelac i Jarac:U sedmici od 14. do 21.oktobra vama stize sreca!

2024-10-13 Off By Admin

Vazno je da kazemo da ste neko ko ce moci da kaze da je uspeo u svojim namerama, ako ste rodjeni u znaku strelca ili jarca!

 

STRELAC

U ovoj sedmici ce mnogo toga doci na svoje. Vrlo je vazno da imate na umu da postoji jedan lav koji prema vama gaji posebne emocije. Ono sto moramo da naglasimo jeste da je doslo vreme da razmislite o tome sta je ono sto vam treba za srecu.

Itekako je vazno da znate da ce neke vase zelje da se ostvare u narednih sedam dana.

Najvece iznenadjenje u sedmici koja je pred nama ce biti povratak jedne osobe iz proslosti. Neko je spoznao koliko vredite. Neko zeli da vas vrati.

Da li ce doci do toga, to samo vi znate, ali je vrlo vazno da budete iskreni sa svojim namerama i emocijama. Ako postoji neko do koga vam je stalo i ako zelite sa tom osobom da nastavite tamo gde ste stali, znajt da je to u redu. Da nije vazan ni ponos ni ego, vec ono sto vase srce zapravo zeli.

Morate imati na umu da ste znak koji ce u ovoj sedmici imati mogucnost da uzme svoj zivot u svoje ruke.

Ako ste sada u vezi, jasno je da moze doci do toga da vam se ostvari najveca zelja. Vrlo je izvesno da cete biti zaproseni u narednim danima i bitno je da dozvolite da vas vodi vase srce. Razmislite o tome sta vam treba i nemojte dizati ruke od srece, jer ste nikada blize bili onome do cega vam je stalo.

No, najvece iznenadjenje vas ceka na polju posla.

Bicete zodijak koji ce ostvariti svoje poslovne snove. Neko ste ko ce stici do cilja i bitno je da date sve od sebe da bi ste istrajali u svojim namerama. Pratice vas sreca u ovoj sedmici. Dajte sve od sebe da se vasi snovi ostvare jer su velike sanse za to.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2