Ovan i Bik:Vas horoskop od 14. do 21.oktobra!

Ovan i Bik:Vas horoskop od 14. do 21.oktobra!

2024-10-13 Off By Admin

 BIK

Vas horoskop za novu sedmicu donosi neka upozorenja.  Imajte na umu da je ovo vreme kada cete spoznati neke stvari, a neki od vas ce saznati istinu koja bi mogla da im slomi srce. U skladu sa tim, vrlo je vazno da budete pazljivi, da pazite kome se poveravate… Nisu vam prijatelji svi koji kazu da to jesu.

Ljubav-ako ste slobodni:

Vama horoskop donosi lepe vesti. U narednih sedam dana cete saznati da postoji neko iz vase blizine ko prema vama gaji jako lepe, iskrene emocije. Moguce je da vi u toj osobi vidite samo prijatelja, ali je bitno da znate da treba da joj date priliku da vam na odredjeni nacin dokaze sta je ono sto zapravo oseca. Ukoliko i vi niste ravnodusni, ovo bi mogao biti pocetak  jedne lepe ljubavne price. Naravno da se nista nece desiti preko noci, ali treba da uzmete u obzir da je ta osoba iskrena.

Ljubav-ako ste zauzeti:

Ova sedmica ce biti jako lepa. Imajte na umu da itekako mogu da uslede divni trenuci sa voljenom osobom. Postoji neko kome ste na prvom mestu i bitno je da cuvate ono sto imate. Vas partner je neko ko je prosao mnogo toga i imao pehove kada je o emocijama rec, i zato je malo u strahu od neke nove izdaje. Iz tog razloga je vazno da mu sitnicama dokazete da ste iskreni, i da vam je stalo isto koliko je i njemu. Ovo ce biti jako zanimljiv period, i period kada bi ste mogli biti srecni.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Posao:

Horoskop donosi vesti da vam slede dani za napredovanje na polju posla. Radicete vise nego inace, i slede vam neki poslovni izazovi tokom ove sedmice, ali je vazno da znate da se rad i trud uvek isplate. Tako ce biti i u vasem slucaju.

Neki pripadnici vaseg znaka ce istrajati u svom cilju, i sledi im veliki dobitak. Bitno je da koristite sansu za srecu i da se fokusirate na ono do cega vam je zapravo stalo. Velike su sanse da cete to i dobiti.

 

 

Stranice: 1 2