Ovan i Bik:Vas horoskop od 14. do 21.oktobra!

Ovan i Bik:Vas horoskop od 14. do 21.oktobra!

2024-10-13 Off By Admin

 Horoskop za trecu sedmicu oktobra za Ovna i Bika.

 

 OVAN

Vama horoskop donosi lepe vesti. Vrlo je vazno da naglasimo da ce nova sedmica meseca doneti ostvarenje velike zelje. Imajte na umu da je ovo prilika da dobijete ono sto zeli vase srce, posebno kada pricamo o polju emocija.

Ljubav-ako ste slobodni:

U narednih sedam dana, vama moze da usledi jedan vrlo zanimljiv susret. To ne mora biti ljubav na prvi pogled, ali je izvesno da ce uci u vas zivot neko ko ce moci da vas voli na zaista jedan poseban nacin. Bitno je da znate sta zelite, i da ostanete ono sto jeste, jer tudja misljenja nisu i ne mogu biti vaznija od onoga sto zeli vase srce. Imajte na umu da je ovo sedmica tokom koje cete moci da uzmete svoj zivot u svoje ruke. Jako je takodje vazno da naglasimo da je bitno da spoznate sta je ono sto vam treba za srecu i da se borite za to.

Ljubav-ako ste zauzeti:

Vrlo je vazno da naucite da cenite ono sto imate. Mnogi ovnovi sada imaju problem sa tim da veruju voljenoj osobi, ali to je greska. Vi imate kraj sebe nekoga ko vas voli svim srcem, i bitno je da cenite tu emociju. U narednih sedam dana vama sledi dokaz ljubavi, pa ce vam biti jasno da zaista nemate nijedan razlog da sumnjate u svoju voljenu osobu. Bice ovo jako zanimljiv period za vas i moci cete da kazete da ste stigli do svog cilja. Odnosno, da konacno kraj sebe imate osobu koja ce znati da vas usreci. Vazno je da joj vratite istom merom.

Posao:

Ovo je period za iznenadjenja. No, u narednih sedam dana cete moci da promenite neke stvari u svom zivotu, tako da ovaj horoskop vama donosi vesti i upozorenja da je zaista jako vazno da radite, da se trudite i zalazete za ono do cega vam je stalo. Za neke ovnove sledi poslovna prilika da napredujete kao nikada ranije. Nemojte sumnjati u svoje sposobnosti, mnogo toga je na vama, ali sreca ce vas pratiti, i to je jedino sto je vazno.

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2