Lav i Devica od 14. do 21 oktobra:Karma nece biti na strani oba znaka!

Lav i Devica od 14. do 21 oktobra:Karma nece biti na strani oba znaka!

2024-10-13 Off By Admin

DEVICA

Nije vam lako u poslednje vreme, mada ste imali i prelepih trenutaka. Oni su dosli nenadano, mada ste se u dubini duse nadali da ce nesto da vas obraduje.

Imali ste zelju da ti lepi sati potraju i da vasa radost ostane trajnija, ako ne i trajna.

Vase raspolozenje i euforija je brzo prosla i niste ni svesni sta se to izdesavalo. Taman ste se poradovali zbog voljene osobe i jednog bica koje vas je osvojilo. Postalo je vasa sreca, vas centar sveta i svetlo na kraju tunela. Vasa sreca je bila nemerljiva, ali se nesto nejasno i nedefinisano desilo. Resite svoj status i budite u neizvesnosti koja vas grize.

Ne znate tacno sta, niti iz kojih razloga, ali mislite da razlozi nisu postojali. I dalje cete traziti razlog da saznate kako je poslo nizbrdo i sta je to poremetilo vasu srecu. Na zalost, cucete pricu koja se nece uklapati u sva vasa dosadasnja saznanja.

Ipak ce vas zaboleti to sto cete cuti, bez obzira da li je istina ili nije. Zabolece vas kao  nikada.

Karma ce se poigrati sa vama, sa vasom bliskom osobom i vasim osecanjima.

Bicete ljuti, oseticete se iznevereno od one osobe koju volite.

Savet je da ne padate u vatru, da ne verujete nikome. Licno porazgovarajte sa obe strane i vidite sta koja kaze i koja je iskrenija. Kad tad, istina ce isplivati, pa gledajte da ne donosite  brze odluke. Imate dovoljno dana da resite na cemu ste sa tom osobom.

 

Stranice: 1 2