Lav i Devica od 14. do 21 oktobra:Karma nece biti na strani oba znaka!

Lav i Devica od 14. do 21 oktobra:Karma nece biti na strani oba znaka!

2024-10-13 Off By Admin

Karma nece biti na strani oba znaka: Jednome slede poteskoce i neizvesne situacije!

LAV

Dragi lavovi, mozete li da pretpostavite na cijoj ce strani biti karma narednih sedam dana? Iskreno se ne nadate, ali cete moci da odahnete. Ako ste bili u teskoj poziciji, vreme je da verujete da ce sada biti bolje. Neke stvari ce se drasticno popraviti, i sve ce da bude na bolje.

Vase radno polje ce konacno da se znatno popravi. Ako ste i imali poteskoca, sada ce da vam bude daleko lakse. Ne samo da ce da bude lakse zahvaljujuci vasem radu i neumornoj volji. Moracete priznati da vam je pomogla i jedna odredjena osoba kojoj dugujete dosta.

Ako krijete osecanja, bar pokazite zahvalnost sto se udruzila sa vama i pomogla vam, da se izbavite iz mora obaveza. I da sve privedete kraju uspesno i skoro i pre trazenog roka.

Zato pazite kome pomazete i ko vam pomaze, pa gledajte da se na neki nacin i revansirate za ono sto se platiti ne moze. Ne dajte da vas koriste neki odredjeni prijatelji, koji se sa vama i druze samo zbog koristi. Ne dajte da vas koriste i da im pozajmljujete novac, a vi posle nemate za sebe. I zato cesto upadate u dugove i spustate se na nivo koji vam ne prilici.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Emotivno cete morati da se sredite i da ucinite pomak na bolje. Neko vam je u srcu, ali nikako da se ohrabrite i da mu to kazete.

Zato cete narednih dana imati sansu susreta, pa cete se moci  izjasniti. Bicete iznenadjeni kada shvatite da je druga strana  takodje zaljubljena u vas, i ni malo ravnodusna prema vama.

Tako cete zakljuciti da je karma u celini na vasoj strani i da cete zaista uzivati u sreci  U danima pred vama.

Muce vas neresena pitanja vaseg statusa, i vasa licna pozicija u zivotu onog kojeg volite…Da li ce karma da se poigra sa vama ili ce da krene sa vama ruku pod ruku, cineci da se sve okrene za trista stepeni?

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2