Blizanci i Rak:Astro prognoze za vas od 14. do 21.oktobra!

Blizanci i Rak:Astro prognoze za vas od 14. do 21.oktobra!

2024-10-13 Off By Admin

RAK

Bitno je da uzmete svoj zivot u svoje ruke. Vi to mozete. Treba da imate na umu da vam slede dani tokom kojih cete doci do svog cilja. U novoj sedmici oktobra cete spoznati sta je ono sto zelite, i vrlo je vazno da znate da cete dobiti ono do cega vam je stalo, ako se budete trudili.

Ljubav-ako ste slobodni:

Za slobodne, nova sedmica donosi nove mogucnosti. No, vazno je da znate da nema nista lose u tome ni da budete sami. Da je samoa nekada najbolji izbor, posebno kada nam je jasno da volimo osobu koja nije vredna toga da bude pored nas. Mozda ste sada zaljubljeni, pa ce doci do toga da vidite pravo lice te osobe. I izvesno je da cete se mozda razocarati, ali cak je i to dobro za vas. Jer, kada vidite istinu, oticete od pogresnih, i time dozvoliti da vam u zivote udju oni koji su pravi. Bitno je da tacno znate sta zelite i da uzmete od zivota srecu koja vam se nudi. Naravno, znajte da nista nece doci preko noci, da se morate boriti za svoje snove.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ako ste u vezi:

Vreme je za ljubav. Dakle, prognoze za novu sedmicu za vas su odlicne. Moci cete da kazete da ste dobili ono sto zelite. Ako vec kraj sebe imate voljenu osobu to znaci da ce vam ona na poseban nacin dokazati da ste pronasli svoju srodnu dusu. Ona je neko ko je iskren, samim tim treba da ljubav uzvratite ljubavlju. Uz samo malo truda, i vas i vase voljene osobe, srece nece faliti. Nekome sledi najlepsi period koji je ikada doziveo.

Posao:

Nece biti lako, ali cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Uskoro vam sledi prilika za posao koja se ne propusta. Moguce je da ce vam delovati da niste dorasli tako velikom zadatku. No, niste u pravu. Vazno je da znate da je bitno da date sve od sebe. Posla ce biti, a uz trud i rad sledi i napredovanje u svakom smislu.

 

 

Stranice: 1 2