Blizanci i Rak:Astro prognoze za vas od 14. do 21.oktobra!

Blizanci i Rak:Astro prognoze za vas od 14. do 21.oktobra!

2024-10-13 Off By Admin

Vazno je da blizanci i rakovi budu spremni da se bore za ono sto zele.

 

 BLIZANCI

Prognoze za vas za ovu sedmicu su povoljne. Moramo da kazemo da cete biti znak koji ce istrajati u svemu sto naumi. Imajte na umu da je bitno da idete ka svom cilju jer slede trenuci tokom kojih cete biti jako iznenadjeni. Itekako je izvesno da cete ovu sedmicu pamtiti po nizu desavanja koje vam slede…

Ljubav-ako ste slobodni:

Jedan ovan sa vama zeli novu sansu. Velike su sanse da je dugo pokusavao da vas zaboravi,ali emocije su bile jace. Sada, da li cete mu dati sasnu, da li zelite da nastavite tamo gde ste stali, to je samo na vama. No, bitno je da znate da cete istrajati u svemu sto pozelite, jer cete moci da kazete da su se vase zelje i ostvarile. Ucinite onako kako vam nalaze srce, i ako tu osobu volite kao sto ona voli vas, nece vam nedostajati emocija ni u kom slucaju. Mnogo toga ce se promeniti, i imajte imajte na umu da je moguce da cete upoznati nekoga ko bi mogao da vas voli na pravi nacin. Dakle, prognoze su takve da je moguce da cete doziveti i jedno lepo poznanstvo, mozda cak i ljubav na prvi pogled.

Ako ste u vezi:

Sto se tice emocija, sve ce biti u redu tokom ove sedmice. Astro prognoze za vas su vise nego odlicne, imajte to na umu. Sledi vam sedam dana tokom kojih cete iskreno uzivati. Mozda vi niste svesni koliko ste voljeni, ali ce vam uskoro sve biti jasno. Tokom ove sedmice cete doneti odredjene odluke koje ce vas odvesti u zaista lepom smeru. U smeru ka sreci.

Posao:

Astro prognoze za vas su takve da je doslo vreme da razmislite o svojim zeljama. Sledi vam jako lep period. Moguce je da cete u danima koji slede mnogo raditi, ali vama sledi i nagrada za vas rad i trud. Posle niza suza, promasaja, problema na polju posla, konacno sve dolazi na svoje, a vi postajete znak koji ce moci da kaze da je nagradjen u svakom smislu.

Naravno, ako mastate o privatnom poslu-znajte da je i to moguce. Da je vazno da ne sumnjate u sebe i svoje kvalitete.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2