Vreme da se sazna istina:Od 14. do 21.oktobra sledi prava ljubav!

Vreme da se sazna istina:Od 14. do 21.oktobra sledi prava ljubav!

2024-10-12 Off By Admin

VAGA

Jedan lav je iskren  prema vama. Bice ovo dani za velike stvari i imajte na umu da je vazno da znate sta je ono sto zelite. Sreca ce biti tu, postajete znak koji dobija ono sto zeli i sledi vam nova sansa u svakom smislu. Ako tom lavu date priliku, mogao bi da vas voli iskreno.

 

 SKORPIJA

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da ste znak koji ce dobiti ono sto je zeleo. Razmislite o tome sta je ono sto zelite. Sreca moze da usledi i vama sledi niz divnih stvari. Bitno je da se posvetite sebi i onome sto zelite. Ali i da prihvatite ono sto ne mozete da promenite.

 

 STRELAC

Ljubav vam kuca na vrata. Bice ovo prilika da se okrene kolo srece. Nova sedmica je vase vreme, da shvatite sta je ono sto zelite i da dobijete ono sto vase srce zeli. Kada pricamo o karijeri, znajte da je vazno da se fokusirate ako zelite da uspete.

 

JARAC

Ovo je prilika da se posvetite sebi. Imajte na umu da je ovo vase vreme srece. Jako je vazno da ne dizete ruke od svojih snova i imajte na umu da ce uslediti promene koje niste ocekivali. Nova sedmica je vreme da se okrene vase kolo srece.

 

VODOLIJA

Vreme je da mislite na sebe. Nova sedmica ce doneti mogucnost napredovanja na svim poljima. Neko iz vase proslosti sa vama zeli novu sansu i nemojte odustajati od  onog sto zelite. Bicete jako blizu svog cilja.

 

RIBE

Vreme je da odete od ljudi koji ne znaju da vas cene. Bice ovo jako zanimljiv period za vas. Neko je spreman da se bori za vas, i vrlo je vazno da spoznate sta je ono sto vam treba za srecu. Posle niza suza cete biti znak koji je dobio ono sto je zeleo, ako ode od pogresnih osoba.

Stranice: 1 2