Vreme da se sazna istina:Od 14. do 21.oktobra sledi prava ljubav!

Vreme da se sazna istina:Od 14. do 21.oktobra sledi prava ljubav!

2024-10-12 Off By Admin

Vrlo je vazno da kazemo da ce neki znaci zodijaka u novoj sedmici biti jako iznenadjeni…

 

 OVAN

Vreme je da mislite na sebe i na ono do cega vam je stalo. Moramo da kazemo da je vrlo vazno da znate sta je ono sto zelite. Sreca ce biti na vasoj strani ali ni u kom slucaju ne treba da dajete laznu nadu. Recite onako kako osecate.

 

BIK

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da slede dani za ljubav. Bice ovo prilika da vam se ostvare snovi. Razmislite o tome sta je ono sto zelite i imajte na umu da sledi prava ljubav. Ova sedmica je pravo vreme da svoje zelje stavite na prvo mesto.

 

 BLIZANCI

Konacno cete moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je stalo. Bice ovo dani za velike stvari. Razmislite o tome ko je osoba prema kojoj gajite emocije i sta je ono sto zapravo zelite najvise na svetu. Od vas zavisi mnogo toga ovog puta.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 RAK

Jako je vazno da kazemo da jedan lav sa vama zeli novu sansu. On je neko ko je spreman da se bori za vas i voli vas na poseban nacin. Sve ostalo je samo na vama, ali nemojte odustajati od svojih zamisli i planova. Bicete vi srecniji nego sto mislite.

 

 LAV

Ovo je prilika da mislite na sebe. Znak ste koji ce moci da kaze da je dobio ono sto zeli. Jedan lav sa vama zeli novu sansu. Ucinite onako kako vam nalaze srce i nemojte odustajati od svojih snova. Bice ovo jako vazan period i postajete neko kome krecu bolji dani.

 

DEVICA

Jako je vazno da imate na umu da je ovo period za promene. Imajte na umu da je ovo period kada cete istrajati u svojim namerama. Dakle,  nova sedmica ce biti vase vreme srece. Zasluzili ste da dobijete ono sto zelite jer ce sreca biti na vasoj strani.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2