Nedelja,ponedeljak,utorak:Bitno je da slusate svoje srce ako zelite da budete srecni!

Nedelja,ponedeljak,utorak:Bitno je da slusate svoje srce ako zelite da budete srecni!

2024-10-12 Off By Admin

VAGA

Jako je vazno da znate da cete u danima pred nama stici do svog cilja. Jedan ovan vas voli i spreman je da vam svoju ljubav dokaze na delu. Imajte na umu da sledi zanimljiv period i da postajete znak koji ce moci da kaze da mu je usledilo jedno veliko pomirenje.

 

SKORPIJA

Sledi vam niz desavanja kakve sada ne ocekujete. Tokom naredna tri dana je bitno da znate sta vam treba i ko vam treba da bi ste bili srecni. Uskoro cete moci da kazete da ste istrajali u svojim namerama i planovima. Nemojte odustajati od svojih snova. Blizu ste svog cilja.

 STRELAC

Jedan lav sa vama zeli novu sansu. Vreme je da razmislite o tome da li ste spremni za pravu ljubav ili ne, ali ovo ce biti dani tokom kojih cete moci da krojite svoj zivot i da promenite neke navike. Ucinite ono sto vi mislite da je najbolje za vas.

 

JARAC

Nemojte dozvoliti da vam neko prica kako cete ziveti. Da neko donosi odluke umesto vas. Slede vam tri dana kada ce biti bitno da cinite onako kako vam nalaze srce. Ucinite ono sto je najbolje za vas, tudja misljenja su samo tudja misljenja.

 

VODOLIJA

Imajte na umu da je ovo period za ljubav. Bitno je da znate sta zelite i ostanite u skladu sa svojim zeljama, namerama i planovima. Znajte da je vazno da cinite onako kako vam nalaze srce. Cini se da previse marite za tudja misljenja.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RIBE

Ako budete sebe stavili na prvo mesto, srece vam nece faliti. Ovo je prilika da se posvetite sebi i da idete ka svom cilju korak po korak. Jedan rak sa vama zeli novu sansu. Mozda je ovo pravo vreme da se vratite na staze iz proslosti.

Stranice: 1 2