Astro vesti: Jedan znak ce pronaci ljubav,drugog ceka veliko bogastvo trecem sledi izdaja…

Astro vesti: Jedan znak ce pronaci ljubav,drugog ceka veliko bogastvo trecem sledi izdaja…

2024-10-12 Off By Admin

VAGA

Astro vesti ce vas iznenaditi jer ce vas hteti novcana sreca. Za vas ce to delovati kao veliko bogastvo. Makar necete misliti da ste nesrecni jer ce vas novcana sreca konacno pogledati. Za sada cete sve drzati pod kontrolom, i vreme je da predahnete.

 

SKORPIJA

Mada radno napredujete  i idete uzlaznom putanju, nikako da se prestanete zaliti. Vreme je da budete zadovoljni kako se odvijaju vasi planovi. Samo da malo smanjite svoju nervozu i da pokazete da ste prezadovoljni onim sto jeste. Astro vesti kazu da biste mogli biti odlicno, a vasa situacija na zavidnom nivou.

 

STRELAC

Svidja vam se neko, a nikako da se usmerite u njegovom smeru. Zasto krijete svoja osecanja, ako astro vidi da imate velike sanse? Pokazite da vam je stalo da udjete u vezu sa onom koja vas je osvojila i lepotom i dobrotom. Ne bezite, mozda je to prava ljubav.

 

JARAC

Neko vas je prosto ubedio svojim ponasanjem da vas voli i da misli na vas. Tako ce vase srce postajati svakim danom sve vise zaljubljeno. I ubedjeni u iskrenu ljubav te osobe, ne slutite da vas ceka izdaja. Srescete je sa drugim, a vase srce ce prepuci od tuge.

 

VODOLIJA

Budite svesni da morate da prihvatate neke odredjene stvari. Cak i ako nesto nije po vasoj volji, morate da se mirite sa cinjenicama. Astro vesti su takve da vam zvezde nece biti naklonjene, ali vas to ne mora da pokoleba. Druzite se i cinite da sebi licno popravite raspolozenje.

 

RIBE

Konacno ce zvezde biti na vasoj strani, a mislili ste da vam se nista lepo nece desavati. Bice ovo lep period pred vama u kojem ce i neke vase zelje doci na red. Dobro ce vam doci dobro drustvo, u kojem cete postati uvazeni. A uz to cete biti osvojeni od jedne osobe kojoj cete postati centar sveta.

Stranice: 1 2