Astro vesti: Jedan znak ce pronaci ljubav,drugog ceka veliko bogastvo trecem sledi izdaja…

Astro vesti: Jedan znak ce pronaci ljubav,drugog ceka veliko bogastvo trecem sledi izdaja…

2024-10-12 Off By Admin

Astro vesti nekima obecavaju i neocekivano,ali  nekom zodijaku sledi ono lose,a to je svakako izdaja!

OVAN

Astro vesti vide da vas cekaju dovoljno lepe stvari. Imacete i obaveze ali cete se odmarati. To ne znaci da cete lencariti, ali ce pokazati da ste dobar organizator. Kada sve rasporedite kako treba,  imacete vremena za sve, pa i za licne zelje. Mozda i za novu ljubav.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Zapadate u veliku depresiju i osecate se lose. Vasa osecanja su pomesana, a vi ste u nekoj vrsti haosa. Od vas se ceka da budete strpljivi jer vas ceka poboljsanje situacije. Vreme je da se konacno stabilizujete i radno i emotivno.

 

BLIZANCI

Osecate se kao da ste zasluzni za sve, a ne date za pravo osobama koje vam pomazu. Moracete odati priznanje osobi koja vam je podrska u svemu. Ceka vas period u kojem cete vi biti glavni lik. Jedna osoba ce vas pratiti ali cete je vise gledati kao posmatraca, a ne jedinu podrsku i zasluznu za vas uspeh.

 

RAK

Osecate da vam slede neki novi koraci za koje niste spremni. Ipak nemojte da odgadjate ono sto ne morate. Budite spremni kada su u pitanju odluke, da ih sprovedete u delo. Neki preokret u svome zivotu morate da ucinite i da se pomerite iz mesta.

 

LAV

Astro vesti  vas savetuju da se drzite licnih zelja. Sve sto osecate morate da kazete osobi koju vec dugo drzite u neizvesnosti. Odavno ceka da sa vama bude bar prijatelj, ako ne i vise od prijateljstva. Vreme je da shvatite ko je osoba koja je u vas toliko i slepo zaljubljena.

 

DEVICA

Budite jaki i dalje i ostanite to sto jeste. Neke kockice koje nedostaju u vasem zivotu, vreme ce da dovede na pravo mesto. Nemojte da se opterecujete losom situacijom, jer ce sve da se znatno popravi. Neka strpljenje bude vasa najbolja osobina.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2