Naredna tri dana:Rakovima bolna secanja, Ovnovima novi koraci, Bikovi  ne znaju sta ce sa sobom…

Naredna tri dana:Rakovima bolna secanja, Ovnovima novi koraci, Bikovi ne znaju sta ce sa sobom…

2024-10-11 Off By Admin

VAGA

Mozda cete u necemu biti neodlucni, ali cete ostati istrajni. Nikako necete odustati od onoga sto ste resili. Svakako okrecete jedan novi list, i krecete  nekim novim koracima. Konacno su ovi dani pravi dani, da pokazete ko ste.

 

SKORPIJA

U zadnje vreme mnogo gresite i cinite propuste koji ce vam se obiti o glavu. Neki ce mozda da vas kostaju i ovih dana, ali necete priznati. Drzite se toga da ste uvek u pravu, a to nije dobro. Morate se suociti sa istinom koja vam nije po volji.

 

STRELAC

Da li i dalje mislite da sve mozete, ili se samo pretvarate da je tako? Mozda pred odredjenim  osobama zelite dati laznu sliku sebe. Zelite da osvojite jednu osobu po svaku cenu. I cinicete sve da u njenim ocima delujete mocno, sarmantno i neosvojivo.

 

JARAC

Mozda misle da ste i nemocni i naivni kada je ljubav u pitanju. Sto se tice radnog polja, dokazali ste se ,pa ce i sada uslediti pohvale. Emotivno ste prazni, pa ne bi bilo lose da se prepustite raspolozenju i lepome drustvu. Neki su ubedjeni da cete propustiti sansu da pridjete jednoj osobi.

 

VODOLIJA

Mnogo ste ovih dana nervozni i vase raspolozenje se menja iz casa u cas. Zato pazite da svoju negativnu energiju ne prenesete na jednog blizanca. Dok on sve cini za vas i vasu ljubav, vi mislite samo na sebe. Tokom naredna tri dana biste mogli da popravite, ili da definitivno pokvarite svoj odnos sa blizancem.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RIBE

Mozete napred ako se postarate da ne kasnite sa rokovima. Neka vase radne obaveze ovih dana budu vas prioritet. Nadjite za shodno da se zamislite da od vaseg rada zavisi i vas novcanik. Sto vise radite, vise cete i imati. Sve drugo moze da ceka neke druge dane.

Stranice: 1 2