Naredna tri dana:Rakovima bolna secanja, Ovnovima novi koraci, Bikovi  ne znaju sta ce sa sobom…

Naredna tri dana:Rakovima bolna secanja, Ovnovima novi koraci, Bikovi ne znaju sta ce sa sobom…

2024-10-11 Off By Admin

Tokom naredna tri dana slede novi koraci nekima, dok neki zodijaci ne znaju sta ce sa sobom!

OVAN

Mislite da se pozabavite nekim novim obavezama i zato vam slede novi koraci. Ne ocekujte nista od drugih i ne verujte u prazna obecanja. Vase srce mora da misli i na jednu osobu, a ne samo o novcima. I ne samo koliko cete zaraditi. Ovo bi mogla da budu vasa tri dana.

 

BIK

Sve vise i vise zapadate u depresiju i sve iz jednoga razloga. I ovih dana cete se drzati ponosno i gordo, a necete znati sta cete sa sobom. Mozda da ucinite stop bezanju od istine  na koju ukazuju sve cinjenice. Suocite se sa sobom!

 

BLIZANCI

Mada se trudite da postizete sve na vreme, ipak se ne osecate dobro. Vesto krijete svoj najveci problem i tako pokusavate biti raspolozeni. Vase nade su pale na jednog bika od kojeg se nadate da ce ispuniti vasa ocekivanja. Tokom tri dana nece sigurno, a dalje sta ce biti, videce se.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Pokazite to sto osecate i ispoljite tugu koja vas pritiska. Ne lomite se u sebi, vec se isplacite, ako ce vambiti lakse. Vase nade polako tonu i bude vam se bolna secanja. Sta to cinite sebi, kada ipak znate da nista ne mozete da promenite? Glavu gore, imali ste i tezih dana.

 

LAV

Vasa sreca je da cete se snaci, pa cete biti u lepom drustvu. Iznenada cete videti onu zbog koje vam kuca vase srce.  Skupite hrabrosti da izadjete pred nju sa svojim osecanjima. Recite sta osecate i da vise necete i ne mozete to da krijete. Imate tri dana za novi pocetak.

 

DEVICA

Osecate se zapostavljeno od strane jedne osobe, ali to ne pokazujete. Bar do sada nicim niste pokazali, niti bar nagovestili toj osobi. Sledi vam neocekivani susret ovih dana. Bice to prilika da sve nejasnoce u vezi sa njom, isterate na cistinu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2