Horoskop od 14. do 21.oktobra:Sreca stize nekim znacima,nekima sledi iznenadjenje!

Horoskop od 14. do 21.oktobra:Sreca stize nekim znacima,nekima sledi iznenadjenje!

2024-10-11 Off By Admin

VAGA

U sledecoj sedmici cete uspeti u svojim planovima sto se tice posla. Iskreno receno mnogo cete raditi ali je vrlo vazno da znate da ce vam se i isplatiti. Samim tim, ne treba da sumnjate u ono sto jeste i u ono sto mozete.  Bitno je da idete ka svom cilju jer cete biti miljenik sudbine.

 

SKORPIJA

Nemojte zaboraviti da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da se bori za vas. U sledecoj sedmici cete biti znak koji ce dobiti dokaz necijih emocija. Sve ostalo je samo na vama. Nemojte dizati ruke od svojih snova, zivot je ipak samo jedan. Pustite da vas vodi srce.

 

STRELAC

Ovo je period za ljubav. Sledi vam prilika da stignete do cilja. Ali vazno je da kazete sta je ono sto zelite, mislite i osecate. Nekome ste na prvom mestu iako se vama sada cini da je ta osoba digla ruke od vas. Niste u pravu, iskreno joj je stalo.

 

JARAC

Ovo ce biti dani za velike stvari. Nemojte odustajati od onog sto naumite. U sledecoj sedmici cete se mozda razocarati ali ne treba da dizete ruke od onog sto zeli vase srce. Znajte da uvek posle kise dodje Sunce, i budite jaki dok se ne okrene kolo vase srece.

 

VODOLIJA

Sledi vam prilika za ljubav. Ovo ce biti dani kada cete doziveti neke velike promene. Nekome od vas sledi povratak osobe iz proslosti, a nekima i susret sa bivsim. Ucinite onako kako nalaze vase srce jer jedino ono zna sta je za vas najbolje. Bice ovo dani kada ce sreca da usledi.

 

RIBE

Bitno je da znate sta je ono sto zelite. Slede vam promene koje niste ocekivali. Mozda cete se razocarati ali je vrlo vazno da istrajete u onome sto zeli vase srce. Sledi vam prilika da ucinite onako kako vi mislite da treba. Zanemarite tudja misljenja. Sreca moze biti na vasoj strani.

Stranice: 1 2