Do kraja meseca jedan zodijak slomljenog srca,konacno ce opet biti srecan!

Do kraja meseca jedan zodijak slomljenog srca,konacno ce opet biti srecan!

2024-10-11 Off By Admin

Vreme je da zodijak slomljenog srca opet ozdravi i da ponovo bude srecan!

Cak i tada slomljenog srca, vi na njihovu nezahvalanost ne gledate kao na losu osobinu i pohlepu. Gledate na njih sazaljivo, kao na nedostatak dobrih osobina, koje vi eto imate na pretek.

Nikada niste zlopamtilo, vec sve nekako prevazilazite, da ni sami niste svesni toga. Ne svetite se onima koji vas ne vole, koji vam ne cine dobro i ne uzvracaju ljubav za ljubav. Dobro za dobro.  Ipak nikada ne mozete da oprostite u sebi, cak i ako zaboravite. Takva neuspela prijateljstva ne osudjujete, vec ih prihvatate, a neuzvracene ljubavi skoro da drzite u srcu.

I nikada ih ne zaboravljate, vec ih slazete u spomenar slomljenog srca.

Kazu da ste poseban medju posebnima, pa ste i poseban zodijak medju ostalim zodijacima. Ako se moze reci da ste posebni, ne moze se tacno odrediti po cemu ste sve posebni. Dragi rakovi, vi ste tako nezne osobe koje i nezno vole i nezno pate. Kada volite, volite srcem, i ne znate druagcije.

Mozda biste i sami da se nekada okrenete ka sebi i licnim ciljevima, ali ne znate. Ne umete da se snadjete u stvarnom zivotu koji je cesto siv i tezak. Zato i bezite u svoje snove, u svoje pesme satkane od ljubavi i snova. Ne zelite da vas bilo ko pamti polosem, niti da se kome zamerite.

I skoro sve kada se sabere, deluje kao da nemate svoje JA i da zivite svoj zivot ali u tudjoj kozi. zato je mozda i jasno zasto ste covek zodijak slonmljenog srca.

Uskoro ce biti vreme za vase izdravljenje. I bolest slomljenog srca ce da izleci sasvim iznenada jedna osoba koju cete sresti.

Bice to susret koji ce vas uciniti da ponovo budete voljen i srecan covek. Vreme pred vama je da opet volite, da uzivate u zivotu i konacno budete svoji.

Stranice: 1 2