Do kraja meseca jedan zodijak slomljenog srca,konacno ce opet biti srecan!

Do kraja meseca jedan zodijak slomljenog srca,konacno ce opet biti srecan!

2024-10-11 Off By Admin

Do kraja meseca jedan zodijak slomljenog srca, konacno ce opet biti srecan!

RAK

Ko je onaj zodijak slomljenog srca, koji voli i pati u tisini? Kome su potonule sve ladje bas onda kada se nadao da ce da se usidri i da uziva u svojoj oazi srece i mira. I mada se nista ne meri sa njegovom ljubavlju koju ima u srcu, nista se ne meri sa njegovim bolom.

Zato ste posebni. Niti vasa ljubav zna za granice, bas kao ni sto vasa tuga ne zna za meru.

Kada volite, vi volite beskonacno mnogo, ali i kada patite, vi patite nemerljivo, takodje.

I uvek ste neko ko ne cini sebi po volji, vec uvek i uvek drugima prvo. Nekako kao da ste predodredjeni da budete drugima na usluzi, da se zrtvujete i cinite dobra dela. Onako ljudski i od srca, bez  pomisli da vam se uzvrati bilo cime, ili da vam se vrati.

Vasa dobrota je tako ocigledna, i velicina vaseg samilosnog srca je tako nenadmasna. Vi ste covek satkan od dobrih dela, od neznih osecanja.

Ne znate da mrzite, pa cak ni one koji vam cine lose. Ni onima koji ne mogu da gledaju kako ste vredni i inteligentni, a da ste uz to i osecajni i nezni.

Vi ste romanticna dusa, osoba koja se cesto bavi nekom umetnoscu ili necim slicnim. Kao kolega ste uvek tu, da pomognete. Kao prijatelj uvek ste tu da budete od pomoci ako treba, bilo finansijski ili da budete drustvo u nevolji. Rame ste za plakanje cak i onima koji su vas zaduzili, a da vam nikada nisu uzvratili.

Nastavak  na sledecoj strani…

Stranice: 1 2