Ciganske karte do 20.oktobra vam otkrivaju tajne i detalje koji ce vas iznenaditi!

Ciganske karte do 20.oktobra vam otkrivaju tajne i detalje koji ce vas iznenaditi!

2024-10-11 Off By Admin

VAGA

U danima pred sobom, smognite snage da se suprostavite nekim osobama. Odavno vrse na vas pritisak da donosite odluke kakve njima odgovaraju. Kakvi su to prijatelji koji cine sebi po volji, a preko vasih poena? Sa vama su samo iz koristi i zato ih udaljite od sebe.

 

SKORPIJA

Morate da se uozbiljite i na neki nacin da se spustite na zemlju. Na sve gledate kroz ruzicaste naocare, a zivot zna biti i saren i siv. Stizu vas neke radne pobede, ali preko vaseg slomljenog srca. Zalud novci, kada nikako da popunite svoje emotivno polje. Koje su vase tajne i za koga su one vezane?

 

STRELAC

Mislite da cete moci da resite neresivo, ali se samo nadate. Mislite da cete moci da lako osvojite onu koja vam je zapela za oko. Nista od toga ako ne resite da je sledite kao senka. Za nju ce to biti potvrda vasih osecanja. Potvrda, a ne misljenje da zelite samo avanturu.

 

JARAC

Prestali ste da verujete u cuda, ali cete moci da odahnete. Dani sto slede bice na vasu korist.  Radno cete imati posla, ali cete imati i priliv novca. I emotivno polje ce da konacno krene na bolje. Sve zbog osobe koja ce da vam pomeri srce iz mesta. A do tada, tajne neka ostanu tajne.

 

VODOLIJA

Previse gledate na sebe i stalno jadikujete i zalite se svima. Niste krivi vi sto jeste tako i sto se tako osecate. Ipak nije lepo sto samo mislite na sebe, umesto da bliske osobe upitate kako je njima. Zaleci se, vredjate ih jer je njima gore no sto je vama.

 

RIBE

Karte vam ne obecavaju neki provod, niti previse obaveza. Bice to za vas dani u kojima se ne menja nista i cekaju vas uobicajene stvari. Jednom recju sve isto, sivo i monotono svaki dan. Ucinicete vi neke promene jer ce se otkriti tajne koje ce vas iznenaditi.

Stranice: 1 2