Ciganske karte do 20.oktobra vam otkrivaju tajne i detalje koji ce vas iznenaditi!

Ciganske karte do 20.oktobra vam otkrivaju tajne i detalje koji ce vas iznenaditi!

2024-10-11 Off By Admin

Ciganske karte do 20 oktobra vam otkrivaju tajne i detalje koji ce vas iznenaditi!

OVAN

Vase tajne su tajne vaseg srca i da vam se cini da ste nedovoljno voljeni, gresite. Do 20.oktobra sledi niz desavanja. I ne slutite da ste jednome raku centar sveta i da vas tajno voli. Mislimo tajno, samo u smislu reci, da vam on to nije priznao. A svi drugi znaju da njegovo srce kuca za vas i zbog vas.

 

BIK

Ne samo da cete iznenaditi osobu koja vam je verovala, nego ce i ona vas iznenaditi. Trazicete joj jednu sitnu uslugu i tek cete shvatiti ko je i kakva je osoba. Na vreme ce isplivati tajne da je i ona kao i svi drugi. I da nije ni blizu one osobe za kojus te mislili da je.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Zasto se obracate jednoj osobi tako da joj vase reci daju lazne nade? Budite iskreni bar prema sebi, ako prema njoj vec niste. Postajete neko drugi u njenim ocima i neko ko je prilicno egoista i misli samo na sebe. Razuverite je u njenim nadama, ako necete nista da planirate u vezi sa njom. Do 20.oktobra se menja mnogo toga.

 

RAK

Nikako ovo nisu vasi dani, pa cak ni vas mesec po volji. Seca vas na mnoge sive dane iz proslosti, i vraca vam bolna secanja. Ako je sve ostalo za vama, zasto da i dalje ne ostane tamo gde i pripada? vasa sreca je u sutrasnjem danu, zaboravite da je juce postojalo. Glavu gore!

 

LAV

Mnogo ste se opustili, pa cete i naredni period da budete u tom fazonu. Mozda vidite da ne vredi ono sto ste bezuspesno ponavljali vise puta. Nije vredelo da se lomite sa tugom, pa ste resili da okrenete novi list. Ipak cete na toj stranici morati da nadjete prioritete. I da ih licno vi postavite.

 

DEVICA

Vase srce kuca za jedno bice i to je sada vasa jedina zelja. Bili ste na ivcici snage, pa cete sada puni elana da sa njom sanjarite. Svi vasi buduci dani i vasi sanjani snovi, konacno ce sa njom da se ispune. Cak i ono sto nece, delovace vam manje porazno, sa njom pored sebe.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2