Vage i Skorpije na zivotnoj prekretnici,a pravi haos ce nastati ovom zodijaku!

Vage i Skorpije na zivotnoj prekretnici,a pravi haos ce nastati ovom zodijaku!

2024-10-09 Off By Admin

U sivilu svakodnevice i ne vidite da zivot tece mimo vas, pa morate shvatiti da ste na zivotnoj prekretnici i licno, uciniti presek…

BIK

Nije samo da ste zapali u sivilo svakodnevice, vec vam sve smeta i sve vas nervira. Ponasate se kao da imate duplo vise godina nego sto imate. Ne pokazujete zelje kao da ih i nemate, a ko jos moze biti da ne zeli bas nista?!

Zato ne budite lenji i neaktivni, vec ste pokrenite. Na zivotnoj ste raskrsnici gde morate doneti nesto konkretno i vazno. I sa tim u vezi se i postaviti kao zrela, odgovorna i puna samopouzdanja osoba. Ne mozete se ponasati ako da vas nista ne zanima, pa cak ni ono sto vas se tice. Budite okretniji, izadjite u drustvo, ako nista drugo, pustite muziku.

Ne dajte da zivot tece mimo vas, vec se morate uhvatiti u kostac sa zivotom i problemima koje zivot nosi. Morate se stabilizovati, prvo radno a onda i emotivno. I svakako da je sada vreme da ucinite presek. Sve je do vas!

Vreme je da kazete stop svemu losem, svemu sto vas vodi na prazan kolosek. Da shvatite da je sve vaznije od novca, bez kojeg se ne moze, a kojim se ipak ne kupuje sreca…

BLIZANCI

Pred vama su trenuci za suocavanje, pa ma kakvi ti trenuci bili. Vreme je da se suocite sa  onim sto je i da konacno shvatite da preterujete. Ne mozete samo da trcite i radite, da mislite i racunate. Sve sto ste potrosili, sve sto potrazujete, vi odavno stavljate na papir. Zasto?

Ovo je zivot i sve kosta, a vi konacno morate da shvatite da je novac samo potrosno sredstvo. Istina da se bez njega ne moze, ali nije sve u novcu. Konacno morate znati da se sreca ne kupuje. Zato ucinite presek sto se tice uvazavanja materijalnih stvari. Haos u zivotu moze da nastane, ali onaj pozitivni!

Ovo je pravo vreme da se suocite sa nekim istinama i da prihvatite sve sto ne mozete. Posvetite se porodici, razgovarajte umesto se ljutite. Umesto sto ste narvozni budite raspolozeniji. I najvaznije, dok jos nije kasno, priklonite se onoj koja vas voli. Nju najmanje uvazavate, kao da vam nije vazna i kao da je ne volite.

Sve moze biti lepse, sve daleko bolje nego sto jeste! Sada je mozda haos,ali sve moze doci na svoje.

 

Stranice: 1 2