Vaga i Skorpija:Magija u vazduhu,10.10. donosi srecu!

Vaga i Skorpija:Magija u vazduhu,10.10. donosi srecu!

2024-10-09 Off By Admin

 

 SKORPIJA

Vrlo je vazno da kazemo da je doslo vreme da mislite na sebe. Vi ste onaj znak koji je voleo svim srcem. Bitno je da znate da je doslo vreme da dobijete ono o cemu ste mastali. Magija sledi i u vasem zivotu se konacno sve menja na bolje. Nemojte zaboraviti da je doslo vreme da sebe stavite na prvo mesto.

Vama ce ovaj magicni datum doneti ostvarenje velike zelje.

Ucinite onako kako srce nalaze, i znajte da je moguce da cete se zaljubiti u nekoga ko ce iznenada doci u vas zivot. Iako vi mozda sada ne verujete u to, skoro je pa izvesno da ce uslediti ljubav na prvi pogled.

Vi ste to zasluzili. Da upoznate nekoga ko ce vas voleti, nekoga ko ce biti vasa ljubav, nekoga cija cete vi biti ljubav, i cista, prava, iskrena emocija.

Mozda ce osoba koja ce uci u vas zivot biti mladja ili starija od vas, ali nikako nije vazno nista slicno tome. I godine i kilometri su samo brojevi kada je prava ljubav u pitanju. Mislite o tome jer je ovo period tokom kojeg cete istrajati u svojim htenjima. Dobiti dokaz necije ljubavi, emocija i naklonosti.

Ako se fokusirate na posao znajte da nema sumnje da cete biti vise nego uspesni. Postacete miljenik sudbine jako brzo jer pocev od ovog datuma pocinje i vas najlepsi period ikada. Zasluzili ste da pocnete ispocetka sa jednom osobom koja o vama masta vec neko vreme. Magija je nesto sto itekako postoji i sto tek sledi u vasem zivotu.

 

Stranice: 1 2