Vaga i Skorpija:Magija u vazduhu,10.10. donosi srecu!

Vaga i Skorpija:Magija u vazduhu,10.10. donosi srecu!

2024-10-09 Off By Admin

 Vaga i skorpija ce doziveti velike promene koje nisu ocekivale, ali, naravno, najlepse.

 

VAGA

Magija stize. Vi ste znak zodijaka koji je jak, snazan, istrajan. Znak koji dobro zna da zivot nije lak, ali ste neko ko ce moci da kaze da je ostvario neke ciljeve. Ovaj magicni datum ce vama pruzti sansu da nastavite tamo gde ste stali sa jednom osobom iz proslosti, ali je vrlo vazno da kazemo da je bitno da tacno znate sta zelite.

Ovo je period za promen, period kada je jako vazno da spoznate sta je ono sto vam treba i da se fokusirate na to da to i dobijete.

Ovo ce biti dani tokom kojih sledi niz divnih desavanja i bitno je da ne dizete ruke od onog sto naumite vec da prosto budete ono sto jeste-dobar covek!

Karma je videla vasa dobra dela i imajte na umu da je ovo period tokom kojeg cete spoznati sta je ono sto zelite i ponasati se u skladu sa tim.

Nemojte dozvoliti da vam neko kroji zivot, vec prosto naucite da sebe i svoje zelje stavite na prvo mesto jer pocev od ovog dana sledi niz desavanja koja niste ocekivali. No, bice to trenuci koje cete pamtiti, i to je jedino sto je iskreno vazno.

Magija ce uslediti pre svega na polju ljubavi, jer ce pripadnicima vaseg znaka koji su u vezi uslediti dokaz necijih emocija.

Vazno je da toj osobi dokazete da cenite ono sto cini za vas, i uzvratite istom merom, ako to mozete. Ako to ipak nije slucaj, krenite dalje, i vi i ona, u novu potragu za svojom srecom.

Kada pricamo o polju karijere, bitno je da ne ocekujete previse, ali i da ne sumnjate u sebe i svoje kvalitete. Bitno je da znate istinu-magija moze da usledi u vasem zivotu, i da konacno dobijete ono sto zeli vase srce. To nesto je prava ljubav.

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2