Strelac i Jarac-horoskop za 10.10:Fatalan susret i avantura jednome, drugome losa sreca…

Strelac i Jarac-horoskop za 10.10:Fatalan susret i avantura jednome, drugome losa sreca…

2024-10-09 Off By Admin

 

Moracete da odvojite snove od zbilje, jer ruze cvetaju samo u pesmama, ali danas nece cvetati u vasoj pesmi. Zapratice vas losa sreca, a evo i zasto i zbog koga!

JARAC

Dok vam mnogi ukazuju da gresite, vi ne date istini za volju. Zelite da budete vi u pravu i verujete u nemoguce. Zelite verovati jednoj osobi da ste joj najbolji i neko najvazniji na celom svetu. Da ste joj centar sveta, bas kao sto je i ona vama.

Imacete mnogo obaveza, ali vi ste savesni i vredni i necete se  zaliti. Opravdacete sve sto se od vas i ocekuje svakoga dana, pa i danas.  Obaveze ce vas zaokupiti, ali cete biti i preumorni. Vase vreme posle radnog vremena, nece biti tako ispunjeno kako ste ocekivali. Jedna bliska osoba ce uspeti da vas iznervira i da vas potceni. Mozda vec dugo vremena pokusavate da udjete u raspravu i da joj ocitate lekciju.

Sa strane vas ceka i prica koju cete cuti sa strane i koja ce vas naterati da se  zapitate sta je istina, a sta ne. Ta prica ce vas  zaboleti  i vase srce ce poceti da sumnja u istinu. U jednu osobu koju volite i njenu ljubav.

Tek cete se sada zapitati da li je prava ili je lazna svo vreme? Tek sada cete konacno da primite upozorenja ka srcu, koja dolaze do vas duze vreme. Znajte da 10.oktobar moze da donese nesto posebno.

Bice to vasa losa sreca, vas los dan. I bez obzira na sve, ne uzimajte zdravo za gotovo. Potrazite istinu ,pre no sto reagujete bilo kako. I pre nego i pokazete bilo cime, da znate bilo sta.

 

 

Stranice: 1 2