Strelac i Jarac-horoskop za 10.10:Fatalan susret i avantura jednome, drugome losa sreca…

Strelac i Jarac-horoskop za 10.10:Fatalan susret i avantura jednome, drugome losa sreca…

2024-10-09 Off By Admin

Sledi vam fatalan susret i avantura, dok ce jedan od vas da oseti kako to biva kada ga zaprati losa sreca!

 

STRELAC

Pred nama je 10.oktobar. Bice vam jasno kako je kad sreca progovori i kada vas ogrne plastom ljubavi, umesto bola i samoce. Dobro znate kako je to kada vam se cini da vas ide i da vam se sve moze. I kada svaki korak zavisi samo od vas, jer vam se moze, ali se i ocekuje od vas. Da budete to sto jeste, da pokazete sav svoj sarm i zavodnicke  signale.

Jasno vam je da se sve desava onako kako je pisano ali i da u svemu ima i vaseg udela. Posebno udela u onome sto osecate i sto biste mogli pokazati, umesto sto skrivate osecanja. Jasno vam je da imate obaveze koje cete morati da ispunite i tu nema cekanja, niti pomeranja. Budice vas lep i vedar dan, pa ce i vase raspolozenje da bude vedro. Nadajte se da ce sve da tece dobro.

Vase radno polje ne sme da trpi, bez obzira sto cete uci u manju raspravu sa radnim kolegom. Drzite se svoga stava da cete mu vratiti milo za drago, ali necete polemisati siroko.Vi cete probati da se snadjete na neki nacin i da ignorisete njegove provokacije. Budite svesni da cete sve resiti jer vi mozete sve sto hocete.

Stici ce vam poziv za okupljanje  nakon radnog vremena. Nemojte odbiti svoje prijatelje, jer ima jos nesto zbog cega to necete smeti. Ukazali ste im nekim gestom ko vam se dopada, pa prijatelji vas zele iznenaditi. Spremaju vam kao slucajan susret, a on ce se pokazati kao fatalan. 10.oktobar ce doneti promene.

I ne slutite da sledi fatalan susret sa ocima koje ce vam zaustaviti tok vremena. U sekundi cete se zaljubiti i to ce biti fatalan susret i fatalna ljubav. Jedna od onih koji se u sekundi dese, a mislite da se poznajete stotinu godimna. I da ste bas tu osobu cekali celoga zivota. I eto, desava vam se sreca za samo jedan dan.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2