Ovan i Bik:Magicni 10.10. vama donosi najvecu srecu!

Ovan i Bik:Magicni 10.10. vama donosi najvecu srecu!

2024-10-09 Off By Admin

  Datum deseti oktobar ce zaista doneti promene koje niko nije ocekivao. Evo o cemu je zapravo rec, i sta pripadnici ovna i bika mogu da ocekuju u bliskoj buducnosti.

 

 OVAN

Magicni datum ce doneti magicne stvari. To je ono sto moramo da kazemo. Vazno je da se posvetite sebi, da prosto uzivate u onome sto sledi, jer ce sreca biti na vasoj strani. Vama ce ovaj dan doneti susret sa osobom iz proslosti. Izvesno je da vi to jednim delom svog srca prizeljkujete.

Jasno je da ljubav koja postoji medju vama samo jaca, ma koliko vremena proslo.

U skladu sa tim,sada su pred vama dani tokom kojih cete dobiti sansu da nastavite tamo gde ste stali. Naravno da pomirenje kao opcija postoji, ali i da ne treba da zurite bilo gde, vec da idete korak po korak ka svom cilju i onome do cega vam je stalo. Dajte sebi, i voljenoj osobi vremena da shvatite gde ste gresili, i da te greske ispravite, kako bi ste kasnije imali vise srece, i kako bi vam ovog puta uspelo.

Ako ne patite zbog proslosti, i ako ste zatvorili ta vrata, a zelite ljubav, srodnu dusu, neki novi pocetak, znajte da je i to moguce. Ovaj magicni datum bi vama mogao da donese susret koji ce cak biti i ljubav na prvi pogled. Vi mozda ne verujete u takvu vrstu emocija, ali karma stize da vas nagradi, i da vas demantuje.

Dozvolite svom srcu da donese odluku i da vas vodi u pravcu srece.

Ovnovi koji vec imaju nekoga kraj sebe ce ovih dana shvatiti da li je to ono pravo.

I moguce je da ce uslediti raskidi, prekidi veze, pa mozda cak i razvodi, ali sve sto se desi-desice se za vase dobro. I znajte da je ovo period kada vas zivot moze da se okrene u potpunosti, ali da sve sto dolazi-dolazi sa ciljem da vam bude bolje.

Ako vam je fokus na karijeri, ne brinite se.

Istina je da vas ceka posla vise nego ikada, ali isto tako, i rezultati vaseg rada ce biti veliki, snazni, i veci nego ikada. Uspecete u svojim namerama, ma koliko da vam sada delovalo da to nece biti moguce.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2