Lav i Devica:10.10. je stigao i evo sta vam donosi-dobro pazite sta radite!

Lav i Devica:10.10. je stigao i evo sta vam donosi-dobro pazite sta radite!

2024-10-09 Off By Admin

DEVICA

Ovo je dan kada cete spoznati koliko vredite, drage nase device! Da, upravo tako! Stigao je dan kada ce vam neko na najlepsi moguci nacin dokazati i pokazati svoju ljubav, pa je u skladu sa tim jako vazno da se ponasate u skladu sa situacijom. Ako ste sada sami, imajte na umu da je moguce da cete doziveti jedan jako lep susret.

Ne mora to biti ljubav na prvi pogled, vec pre svega jedno jako lepo poznanstvo koje bi moglo da promeni vas zivot iz korena.

Ucinite onako kako vam bude nalagalo srce, ali nemojte ni u kom slucaju bezati od emocija i ljubavi, cak i ako je vase srce sada upravo slomljeno. Doci ce do toga da se pojavi neko ko ce biti spreman da vas voli na pravi nacin, i da izleci sve vase rane. Stigao je dan koji moze da oznaci novu etapu u vasem zivotu. Razmislite o tome sta zelite, kako bi ste na vreme mogli da ucinite nesto povodom toga da to i dobijete. Sreca ce vas pratiti, to je jasno i izvesno.

Ako ste sada u vezi, ili u braku, znajte da bez imalo sumnje treba da cuvate to sto imate.

Da je osoba kraj koje ste ona prava, da vas iskreno voli, i da bez imalo sumnje treba da joj stavite do znanja da cenite ono sto imate, i da vam je iskreno stalo. Neko je ko ce bez imalo sumnje umeti da vam uzvrati istom merom.

Stigao je dan kada cete uspeti u mnogo cemu, i kada karma stupa na snagu. Ovo je vas odlican period. Ucinite onako kako vi smatrate da bi ste trebali. Tudja misljenja treba da vam budu manje vazna.

Stranice: 1 2