Cetvrtak,petak,subota:Evo koji znaci moraju biti hrabri tokom naredna tri dana!

Cetvrtak,petak,subota:Evo koji znaci moraju biti hrabri tokom naredna tri dana!

2024-10-09 Off By Admin

VAGA

Moramo da kazemo da je doslo vreme za ljubav. Sledi vam prilika da stignete do svog cilja jako brzo. Dakle ovo ce biti dani za promene i vazno je da naglasimo da cete biti znak koji ce moci da istraje u svojim namerama i planovima jako brzo.

 

SKORPIJA

Nemojte ocekivati cudo. Ucinite onako kako vam nalaze srce. Dakle, naredna tri dana su ujedno prilika da shvatite sta je ono sto zelite. Jedan ovan je spreman da se bori za vas, i samo je pitanje da li je to ono sto i vase srce zeli.

 

STRELAC

Konacno cete moci da kazete da ste postali miljenik sudbine. Slede vam tri dana kada je vazno da budete hrabri i istrajni jer bi ste vrlo lako mogli dobiti ono sto zelite. Konacno cete stici do svog cilja i vazno je da ne dizete ruke od onog do cega vam je stalo.

 

JARAC

Moramo da kazemo da je jasno da vas neko voli. Jednom ovnu ste stalno u mislima i bitno je da znate da li je to ono sto vam treba za srecu. Nemojte davati laznu nadu vec prosto cinite onako kako vam nalaze vase srce jer je mnogo toga sada samo na vama.

 

VODOLIJA

Sreca ce biti na vasoj strani. Vama je neko u mislima i u srcu i jasno je da cete shvatiti da ta osoba prema vama oseca isto. U skladu sa tim, moguc je pocetak jedne jako lepe ljubavne price u narednih par dana.

 

RIBE

Ako budete hrabri znajte da ce doci do toga da dobijete ono sto zelite. Ucinite onako kako nalaze vase srce. Ako postoji neko do koga vam je stalo znajte da je sada pravo vreme da to i kazete. Zaboravite na tudja misljenja.

Stranice: 1 2