Carolija je stigla:10.10. je datum koji ce promeniti zivote ovih zodijaka!

Carolija je stigla:10.10. je datum koji ce promeniti zivote ovih zodijaka!

2024-10-09 Off By Admin

 Datum kada su dva broja jedan, i dve nule, svakako da mora biti poseban. Evo kojim znacima moze da promeni zivot.

 

 OVAN

Carolija vam treba. Vama zapravo treba da imate nekoga ko ce vas voleti, nekoga ko ce biti spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Imajte na umu da vam slede dani tokom kojih cete moci da ostvarite neke svoje zelje. Ucinite onako kako vam nalaze srce. Ako je sada neko u vasim mislima, imajte na umu da je doslo vreme da to kazete.

Vazno je da zaboravite na tudja misljenja vec da ucinite onako kako vase srce nalaze!

Ovaj dan moze da donese pomirenje sa osobom iz proslosti. Izvesno je da i dalje postoje emocije i sa vase i sa njene strane, i jedino je to bitno. Ovo nije vreme kada treba da marite za ego ili za ponos vec za svoju licnu srecu. I nije vazno sta ko kaze ili misli, vec sta je ono sto vi osecate i zelite.

Carolija moze da usledi i pripadnicima vaseg znaka koji su sada u vezi ili u braku. Jer, vasa voljena osoba vrlo verovatno sprema iznenadjenje koje bi ste mogli pamtiti do kraja zivota.

Mozda vas nece zaprositi ali je jasno da ce na poseban nacin da vam dokaze svoje emocije i naklonost prema vama. Bitno je da se zapitate i spoznate sami da li vam je dovoljno stalo da sa njom mozete zamisliti ostatak zivota. 

Sa druge strane, ovnovi koji su sada bazirani na karijeru ce takodje imati razloga za srecu.

Moguce je da cete uspeti u svojim zamislima, zeljama i planovima. Nekima od vas se pruza prilika da napredujete. To bi moglo da znaci da ne samo promenite radno mesto, vec i okruzenje. Mozda ce to da se odnosi na novi grad, mozda cak i na novu drzavu. Osoba ste koja je oduvek radila i davala sve od sebe.

Sada je doslo vreme da uberete plodove svog truda i rada.

Cestitamo, jer carolija pocev od ovog desetog-desetog zaista pocinje!

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2