Blizanci i Rak:10.10. ce za vas biti poseban dan!

Blizanci i Rak:10.10. ce za vas biti poseban dan!

2024-10-09 Off By Admin

RAK

Dragi rakovi, vazno je da znate da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Imajte na umu da ce ovaj dan doneti mogucnost promene i jedan novi pocetak u vasem zivotu. Bitno je da ne dizete ruke od svojih zamisli i planova.

Ovaj dan ce doneti i novo pomirenje sa nekim iz proslosti, vrlo je vazno da znate sta je ono sto zelite i da se ponasate u skladu sa svojim zeljama i planovima.

Dozvolite sebi da vase srce odluci sta cete raditi i sta je za vas najbolje.

Vrlo je vazno da kazemo da je moguce da ce pripadnici vaseg znaka koji su sada u vezi biti zaproseni. Da cete spoznati da vas partner voli vise nego sto mozete da zamislite. Ukratko, bice ovo period kada ce vas zivot moci da se sredi bas onako kako vi zelite i zamisljate.

Ovaj magicni datum i dan moze doneti i susrete sa nekim iz proslosti, i mozda ce vam neko traziti pomirenje, oprostaj.

Ako dodje do toga, imajte na umu da je ta osoba iskrena. Da joj jeste iskreno stalo. Mozda vam je slomila srce, mozda vam deluje da se poigrala sa vasim emocijama, ali niste u pravu.

Ona je sebe povredila vise nego vas.

I ucinite onako kako vam nalaze srce, bez da razmisljate o ponosu, egu, inatu, vec onako kako vam vas glas govori, onaj iz srca.

Pocev od ovog desetog oktobra mogla bi poceti i nova etapa u vasem zivotu. Neka lepsa, zanimljivija, ono sto ste zapravo zeleli.

Stranice: 1 2