Od 9. do 15.oktobra:Ova tri znaka ce doziveti nesto sto nikako nisu ocekivali!

Od 9. do 15.oktobra:Ova tri znaka ce doziveti nesto sto nikako nisu ocekivali!

2024-10-08 Off By Admin

RAK

Dragi rakovi, neko ste koga cekaju promene. Mozda cete se cak zaljubiti ludo, kao nikada do sada, u narednih par dana. Do petnestog oktobra cete biti znak koji ce istrajati u svojim namerama. Nekima od vas cak sledi susret koji ce mozda biti ljubav na prvi pogled.

Vi ste jedna prava romanticna dusa pa vama sve ovo nije nepoznato, odnosno, vi ste oduvek mislili da ce vasa srodna dusa i uci u vas zivot na magican nacin. Vreme je da se to desi.

Sa druge strane, postoji i druga opcija za slobodne pripadnike vaseg znaka zodijaka. Postoji neko ko vas voli i ko je spreman da se bori za vas, dakle, mozda ce doci do toga da vam ta osoba konacno prizna svoje emocije, svoja osecanja…  Imajte na umu da ce ovo biti dani za velike stvari i da je vrlo moguce da ce uslediti pocetak jedne lepe ljubavne price.

Na polju posla slede iznenadjenja, nekima od vas sledi priznanje i nagrada sudbine za dobra dela. Naravno, za rad, za trud, za zalaganja, za sve one lepe stvari koje ste ikada uradili. Vazno je da ne sumnjate u sebe i svoje kvalitete, a pre svega ne u svoje vestine.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Konacno sledi prava sreca. Do petnaestog dana oktobra cete postati znak koji je dobio ono sto je zeleo. Ono nesto na sta je mozda cak cekao mesecima.

Bitno je da imate na umu da ste voljeni. Da postoji neko ko vas voli i ko je spreman da se bori za vas i u narednih par dana cete saznati o kome je rec.

Imajte na umu da ce na polju posla zaista da usledi mnogo toga sto nikako ne ocekujete, ali da je vrlo vazno da istrajete u onome sto naumite. I da znate da je ovo idealan period da sebe i svoje zelje stavite na prvo mesto. Nema nista lose u tome da ovog puta budete sebicni.

Stranice: 1 2