Od 9. do 15.oktobra:Ova tri znaka ce doziveti nesto sto nikako nisu ocekivali!

Od 9. do 15.oktobra:Ova tri znaka ce doziveti nesto sto nikako nisu ocekivali!

2024-10-08 Off By Admin

Vazno je da kazemo da ste neko ko ce moci da kaze da je dobio ono sto zeli, ako ste rodjeni u navedenim znacima zodijaka…

 

 BIK

Vi ste neko ko obicno tera po svome. Uvek, ma sta bilo, ma koliko vas to kostalo, vi uvek dobijete ono nesto sto zelite. Moramo reci da ste osoba koja je jako postena. Dakle, ne gradite srecu na tudjim suzama ali je vrlo vazno da kazemo da umete da okrenete ledja svima. Pa cak i onima koje volite najvise na svetu ako vec shvatite da oni ne znaju da vas cene.

Ono nesto sto zelite svim srcem, vi cete i dobiti u narednih par dana. Do polovine oktobra vam sledi ostvarenje jedne velike zelje.

Jedan rak sa vama zeli novu sansu. Moguce je da je on ludo zaljubljen u vas i da vec neko vreme prema vama gaji posebne emocije. Ako odlucite da mu date sansu on bi mogao da vas usreci na jedan zaista poseban nacin.

Naravno, on je neko ko je zasluzio da mu uzvratite istom merom.

Ako ste sada u vezi, do petnaestog oktobra bi ste mogli stici do svog cilja, sto znaci da cete saznati da ste voljeni vise nego sto mozete da zamislite. Dakle, moguce je cak da budete i zaproseni ako je to ono sto zelite. Sreca ce biti na vasoj strani jako brzo.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2