U narednih dvadeset dana ovaj znak ce doziveti neizmernu srecu!

U narednih dvadeset dana ovaj znak ce doziveti neizmernu srecu!

2024-10-07 0 By Admin

VAGA

Zaista vam se mnogo toga slilo u nadanja i snove! Ni sami ne znate kuda poci pre i sta uciniti da pocnete ostvarenja zelja. Vi ste samo neodlucni sta da stavite za prioritet, a moracete ici po vaznosti. Sto pre postavite red, pre cete zuriti da ostvarite zelje.

 

SKORPIJA

Samo jedan jedini pogled vam je vratio neizmernu srecu i toplinu u vase srce. Osecate se na krilima maste jer ste ponovo na pocetku srece. Radujte se sto vas  opet neko voli, sada jos jacim zarom bivse ljubavi. I sto ce vasa bivsa postati i sadasnja i buduca ljubav i sreca.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Morate mnogo raditi i ici za svojim planovima. Vec ste ih unapred postavili, a da niste ni svesni koliko! Ne mora da vam se sve svede na radne zadatke. Gledajte da se samo malo opustite u drustvu i da se trudite biti raspolozeni. Vreme je za nove korake na emotivnom planu.Ne propustajte nista, zivot je prekratak!

 

JARAC

Pokazite da ste dorasli tezini obaveza pred vama. One vas cekaju i vi cete ih ispuniti u roku, i kako treba.Tako cete biti pohvaljeni i recima i novcanom zaradom Ali cete naici na one koji se nece radovati vasem uspehu. Neki ce  gledati sa ljubomorom jer su se uvek gurali uz vas u prvi plan.Ovog puta nece moci prisvojiti vase poene.

 

VODOLIJA

I dalje gledate na sve sa neodobravanjem, a znacete da gresite. Pazite kako vladate i sta izgovarate, jer cete mozda morati da snosite posledice.I ne samo svojih dela, vec i posledice svojih reci, licno. Pustite da se slegnu neka losa desavanja jer ce sve doci na svoje mesto.I ponos svakako morate pod noge, zarad daljeg napretka i sloge.

 

RIBE

Plovite hrabro rekom zivota, pa cete i ovih dana. Obaveze ne odlazete, bas kao ni probleme. Zato su vasa nadanja i snovi uvek otvoreno pitanje za jednu osobu.Jos samo da se odlucite da joj pridjete bar! Lako biste joj poslije priznalii sta zelite i sta cekate dalje.

Stranice: 1 2